BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Pablo og de andre

Aimée Sommerfelt var en av Norges fremste barne- og ungdomsbokforfattere i etterkrigstiden. I denne barneboken fra 1964 skildrer hun det spennende møtet mellom Pablo, som er skopusser i Mexico by og Fredrik, som kommer fra Norge. Les mer

299,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Aimée Sommerfelt var en av Norges fremste barne- og ungdomsbokforfattere i etterkrigstiden. I denne barneboken fra 1964 skildrer hun det spennende møtet mellom Pablo, som er skopusser i Mexico by og Fredrik, som kommer fra Norge. En medrivende fortelling om vennskap mellom barn, med en sterk appell om toleranse, medfølelse og global tenkning.

Familien Harbo fra Norge bor midlertidig i Mexico. I motsetning til de fleste andre rundt seg i Mexico by, har de alt de trenger. Nøden og fattigdommen rundt dem er enorm, uten at familien Harbo blir så veldig påvirket av det. Alt forandrer seg den dagen fattiggutten Pablo plutselig kommer inn i livet deres. På en kjøretur ned i avenidaen observerer Fredrik og faren hans opptøyer. Politiet er i gang med å arrestere gateselgere uten lisens. Vel hjemme oppdager de at de har en blindpasasjer i bagasjerommet i bilen. Han heter Pablo.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202824228
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Pablo og de andre

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Pablo og de andre:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv