BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Veien til Agra

Veien til Agra (1959) ble norsk barnelitteraturs første store internasjonale suksess. Den ble oversatt til 29 språk og mottok flere internasjonale priser, i tillegg til Kirke- og undervisningsdepartementets 1. Les mer

299,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Veien til Agra (1959) ble norsk barnelitteraturs første store internasjonale suksess. Den ble oversatt til 29 språk og mottok flere internasjonale priser, i tillegg til Kirke- og undervisningsdepartementets 1. premie. Bøkene kom i flere nye opplag i over 20 år og historien ble også foreviget som hørespill, og ble sendt i mange repriser på NRK i Lørdagsbarnetimen.

Dette er fortellingen om et indisk søskenpar som går alene langs landeveien fra Allahabad til Agra. Lalu er 13 år, Maya er 7 år og lider av en alvorlig øyensykdom. Veien de går langs er støvete, brennhet og noen ganger farlig. Om natten truer slanger og sjakaler. Men barna er fast bestemt på å nå fram til Agra. De har nemlig hørt at sykdommen til Maya kan helbredes på sykehuset der. På veien møter de både snille og slemme mennesker og de opplever mange underlige ting.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202824198
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Veien til Agra
Serie
Lalu og Maya 1

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Veien til Agra:

TIX

Andreas Haukeland
Nedlastbar lydbok 
349,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv