Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Matoma

aldri god nok

Matoma er en av Norges mest suksessfulle musikkprodusenter og folkekjære TV-personligheter. Med denne boka ønsker Matoma å inspirere andre til å drømme stort og jobbe hardt, og Matomas metoder hjelper deg å tenke og reflektere over livet på nye måter, slik at du kan bli en bedre utgave av deg selv. Les mer

299,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Matoma er en av Norges mest suksessfulle musikkprodusenter og folkekjære TV-personligheter. Med denne boka ønsker Matoma å inspirere andre til å drømme stort og jobbe hardt, og Matomas metoder hjelper deg å tenke og reflektere over livet på nye måter, slik at du kan bli en bedre utgave av deg selv.

Jeg har blitt hatet, jeg har blitt elsket. Men er det én ting jeg har lært: Hvem bryr seg! Verden rundt oss setter uendelig mange krav og standarder som vi måler oss selv etter, eller som andre måler oss mot. Men i bunn og grunn er det bare støy. Den eneste du skal sammenlikne deg med, er deg selv. Bare du kan bestemme om du faktisk er «god nok». Spoiler alert: Det er du allerede!

I denne boken deler jeg 10 viktige verdier som jeg har lært, og i tillegg får du lese om mitt eventyrlige og ville liv som både Tom og Matoma. Mitt mål er at du skal tenke nytt på hva du selv legger i det å være «god nok», og forhåpentlig vil det bidra til at du blir både sterkere og gladere. Fremtiden er din!

Detaljer

Forlag
Pitch forlag
Språk
Bokmål
ISBN
9788234719738
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Matoma

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Matoma:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv