Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

En del av meg

Ida har aldri følt at hun passet helt inn i familien. Hun fikk aldri møte faren sin. Han var en halvblods indianer, professor ved universitetet der moren hennes tok et sommerkurs for nesten 19 år siden. Les mer

179,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Ida har aldri følt at hun passet helt inn i familien. Hun fikk aldri møte faren sin. Han var en halvblods indianer, professor ved universitetet der moren hennes tok et sommerkurs for nesten 19 år siden. Så får Ida vite at faren hadde to sønner, og hun bestemmer seg for å finne dem. Hun melder seg på sommerkurs ved samme universitet og starter letingen. Men det er ikke enkelt. Ingen husker faren hennes, ingen vet at han døde. Ingen kan svare henne. Så plutselig får hun vite at han slett ikke er død, og at han bor i nærheten av campus. Men han svarer ikke når hun ringer på, og han har ikke telefon. Når hun endelig får kontakt med ham, er ingenting som forventet. Idas leting etter faren er langt mer enn en jakt på egen familie. Hun leter etter sine røtter, sin historie, det som gjør at hun alltid har følt seg litt utenfor. Miljøet og vennene ved universitetet i Minnesota hjelper henne med å finne fram - finne den delen av henne hun har savnet. Vi føler med Ida, vi heier på henne, både på studiet, i jakten på faren - og i jakten på seg selv.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202547783
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

M
Margrete Dyvik Cardona – 17.07.2017

– En stillferdig og søt ungdomsroman som gir en realistisk skildring av sjelelivet til en syttenåring som er på jakt etter familien til en far hun aldri rakk å møte. Boken er midt i blinken for ungdommer som liker å lese om forelskelse, lengsel, skam og skyldfølelse. Spesielt de intense forelskelsesscenene er uvanlig godt beskrevet, og får deg til å gå igjennom akkurat de samme følelsene som hovedpersonen. Siden hovedpersonen er en skriver, er den ekstra underholdende å lese for de som selv går og bærer på en skrivedrøm. Forfatteren lykkes i å gi leseren en fin, men ikke sukkersøt, slutt på historien.

Oppdag mer

Bøker som ligner på En del av meg:

Mamma

Bjørn Ingvaldsen
Innbundet 
272,- 299,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv