Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

TIX

den stygge andungen

Historien om TIX

Hvordan ble tolv år gamle Andreas, usikker og preget av tvangstanker og tics, til landets mest omsvermede og omstridte artist og idol?
Dette er historien om TIX og om Andreas, om å spille gitar til fingertuppene blør fordi tvangstankene ikke gir seg, om veien fra musikkrommet på Gjettum ungdomsskole til de store musikkstudioene i Los Angeles, og om at det alltid er håp - selv når det er vanskelig å finne sin plass i verden. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Historien om TIX

Hvordan ble tolv år gamle Andreas, usikker og preget av tvangstanker og tics, til landets mest omsvermede og omstridte artist og idol?
Dette er historien om TIX og om Andreas, om å spille gitar til fingertuppene blør fordi tvangstankene ikke gir seg, om veien fra musikkrommet på Gjettum ungdomsskole til de store musikkstudioene i Los Angeles, og om at det alltid er håp - selv når det er vanskelig å finne sin plass i verden. Med mot og innlevelse forteller Andreas Haukeland historien om seg selv, og inviterer leseren inn i sitt eget univers, med all usikkerhet, smerte, festlighet og gullkonfetti det innebærer.
«Mitt høyeste ønske var at andre skulle godta meg for den jeg egentlig var, inni meg, i stedet for å etterligne den de trodde jeg var. Eller var den eneste utveien å faktisk bli en helt annen?»

Illustrert av Odin Helgheim.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Bokmål
ISBN
9788205557789
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
TIX

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på TIX:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv