Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Fluen

Sterk og bevegende ungdomsroman om identitet, kjærlighet og sorg.

Livvi og Villi er kjærester. Så får Livvi kreft. Hun kan ikke helbredes. Livvi og Villi velger forskjellige strategier for å takle situasjonen: Mens Villi legger håp i magiske fetisjer, har Livvi bestemt seg for å øve på begravelser. Les mer

279,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Sterk og bevegende ungdomsroman om identitet, kjærlighet og sorg.

Livvi og Villi er kjærester. Så får Livvi kreft. Hun kan ikke helbredes. Livvi og Villi velger forskjellige strategier for å takle situasjonen: Mens Villi legger håp i magiske fetisjer, har Livvi bestemt seg for å øve på begravelser. De avtaler at Livvi skal dø i Villis armer. Men så dør Livvi ? og Villi har ikke engang fått beskjed.Men Livvi hadde ikke ringt. DE hadde ikke ringt meg heller.De ville ha henne for seg selv. Sorg er familiesak. Her blandes ingen inn, takk.Martina Gaux leste en dag om ungdom som etterlyste bøker om sorg, og siden slapp hun ikke tanken. Nå har hun skrevet om hvordan en 15-åring opplever å stå alene når kjæresten dør. Dette er en bok om sorg som også bærer med seg stor varme og absurd humor, slik livet selv kan gjøre? Det er en bok å snakke sammen om, en bok som gir når alt er tomt og mørkt. En bok som forteller om noen som har gått veien før deg.
Beskrivelse:

Livvi og Villi er kjærester. Så får Livvi kreft, og Livvi og Villi velger forskjellige strategier for å takle situasjonen: Mens Villi legger håp i magiske fetisjer, bestemmer Livvi seg for å øve på begravelser. De avtaler at Livvi skal dø i Villis armer, og at Livvi skal komme tilbake, om ikke annet, så i hvert fall som et spøkelse om natten. Livvi dør, men ingen har gitt beskjed til Villi. Heller ikke kommer Livvi tilbake.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788205556430
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fluen:

Stella

Karin Kinge Lindboe
Nedlastbar lydbok 
159,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv