Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Stella

Stella og Benny er bestevenninner, og skal begynne i tiende klasse. Men året blir ikke som de hadde tenkt seg, Stella blir alvorlig syk. Men Benny kan ikke gi opp, ikke når det gjelder Stella. Selv ikke da Stella forelsker seg, og hun må dele henne med Janne. Les mer

159,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Stella og Benny er bestevenninner, og skal begynne i tiende klasse. Men året blir ikke som de hadde tenkt seg, Stella blir alvorlig syk. Men Benny kan ikke gi opp, ikke når det gjelder Stella. Selv ikke da Stella forelsker seg, og hun må dele henne med Janne. Livet blir en utfordring for dem begge. Romanen Etterpå varer så lenge er en frittstående fortsettelse av denne boka.

Lydboka ble produsert av Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek i 2005.

Medlemsvurdering:
Benny og Stella er bestevenner. De gjør alt sammen, men en dag får ikke Benny tak i Stella. Hun svarer ikke på telefonen, og dukker ikke opp på skolen. Det kommer frem at Stella er syk, alvorlig syk. Hun har fått kreft. Alt blir forandret, og Stella legges inn på sykehuset. Det er ikke lett for noen av dem. Både Benny og Stella går i gjennom en veldig tung tid. Boka er utrolig bra, og jeg tok til tårene flere ganger. Den viser hva vennskap er, og hvilke prøvelser det kan bli utsatt for. Kreft er en farlig sykdom, og man skjønner også litt mer av hva det hele innebærer. Veldig bra!

Marita.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788203378416
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Serie
Stella 1

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

M
Marita. – 29.03.2007

– Benny og Stella er bestevenner. De gjør alt sammen, men en dag får ikke Benny tak i Stella. Hun svarer ikke på telefonen, og dukker ikke opp på skolen. Det kommer frem at Stella er syk, alvorlig syk. Hun har fått kreft. Alt blir forandret, og Stella legges inn på sykehuset. Det er ikke lett for noen av dem. Både Benny og Stella går i gjennom en veldig tung tid. Boka er utrolig bra, og jeg tok til tårene flere ganger. Den viser hva vennskap er, og hvilke prøvelser det kan bli utsatt for. Kreft er en farlig sykdom, og man skjønner også litt mer av hva det hele innebærer. Veldig bra!

I
Ingrid – 22.08.2006

– Stella og Benny er bestevenner, de er akkurat som to dråper vann, men plutselig får Stella kreft, hun oppdager en kul på halsen en dag de er på badestranda. Benny og Stella har vært bestevenner siden 3 klasse. Stella forelsker seg i en gutt som Benny absolutt ikke kan godta. Vennskapet deres settes på prøve... Men Stella sliter med kreften. Lindboe har skrevet en kjempe fin bok om to venninner på 15 år som snart skal begynne i 10 klasse, livet deres blir veldig forandret. Dette er en av de beste historiene jeg har lest. Om vennskap, forelskelse og en vannvittig fæl sykdom. Denne boken anbefaler jeg at alle må lese!! En kjempe god bok om hva som kan skje i ett så fint vennskap. MÅ LESES!!!

G
Gia – 17.11.2005

– Benny og Stella er bestevenninner, og skal begynne i tiende klasse. Men året blir ikke som de hadde tenkt seg, fordi at Stella blir alvorlig syk. Dette er en gripende, trist og hjertevarm historie om liv og død. Denne historien er så nydelig fortalt at det er vansklelig å ikke felle et par tårer mens man leser. Når man har lest denne boka så sitter man igjen med en slags trist, men samtidig glad følelse over at man selv har livet i behold, og for de fleste, de rundt seg også. Anbefales til alle uansett alder og kjønn. En bok man absolutt burde få med seg.

e
eliato – 20.12.2004

– Dette er en utrolig nydelig men trist bok om vennskap. Benny og Stella er bestevenninner. De er så ulike på utsiden som det går an. Benny eller Benedicte som hun egentlig heter har indisk bestemor og er mørk, Stella er lys. En sommerdag på badestranda oppdager Stella en kul på halsen. Det viser seg at Stella har fått kreft. Lindboe har klart å skrive en flott bok om døden. Hun skildrer vennskapet mellom de to jentene på en varm og fin måte. Selv om dette er en utrolig trist bok er det også en morsom bok. Vi øyner et slags håp i boken selv om det kanskje er vanskelig å få øye på. Det er vanskelig å forholde seg til døden for oss mennesker, men Lindboe sin bok gjør det kanskje litt lettere.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Stella:

Fluen

Martina Gaux
Nedlastbar lydbok 
279,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv