Når kaniner blir redde - Arne Svingen

Når kaniner blir redde

; Kamila Slocinska (Illustratør)

«I Når kaniner bliver bange får man en på samme tid poetisk, men barsk fortælling, der for barnelæseren ender en lille bitte smule godt med mor, Noah og tøjkaninen i ambulancen. (...)Når billedbogen lykkes, der hvor tekst og billedside er lige stærke, supplerer hinanden og skaber et hele, er den et stærkt æstetisk våben i oplysningens tjeneste - og det er denne billedbog. Tak for det til Kamila Slocinska og Arne Svingen.»

, bogbotten.dk
En barsk og vakker bildebok om å være barn i en verden i krig.


Hvordan er det å være liten når ikke engang mamma kan garantere at alt vil gå bra? Mamma sier Noah løper raskere enn geværkuler, og det er bra, for noen ganger smeller det utenfor blokka de bor i. Les mer
Vår pris
272,-
Spar
27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 272,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

En barsk og vakker bildebok om å være barn i en verden i krig.


Hvordan er det å være liten når ikke engang mamma kan garantere at alt vil gå bra? Mamma sier Noah løper raskere enn geværkuler, og det er bra, for noen ganger smeller det utenfor blokka de bor i. Alt vil gå bra, sier mamma. Mamma passer på Noah og Noah passer på Ville Kanin. Men en dag treffer en bombe blokka, og både mamma og Ville Kanin blir borte.


"Så vakker at man kan gråte" skriver danske Politiken om Arne Svingen og Kamila Slocinskas bildebok NÅR KANINER BLIR REDDE.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 52
ISBN: 9788202630621
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 3-6
Format: 23 x 22 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger