Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Vulkanen vaknar

roman

«Boka «Vulkanen vaknar» er byrijinga på ein ny serie med ei verd øydelagd av klimaendringar som kulisse. Det blir både spennande og tankevekkjande.»

Magnus Rotevatn, Framtida

Ny spenningsserie for ungdom.

Om få år er verda heilt forandra. Byar og land har forsvunne under havet som stig. Millionar av menneske er drivne på flukt frå kysten. Andre flyktar frå brennande varme. Les mer

279,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Ny spenningsserie for ungdom.

Om få år er verda heilt forandra. Byar og land har forsvunne under havet som stig. Millionar av menneske er drivne på flukt frå kysten. Andre flyktar frå brennande varme. Nokre frå krig.

Forskingsskipet Bluenose skal leite etter fisk og andre livsviktige matkjelder i Atlanterhavet. Saman med mannskapet og forskarar er dei norske trettenåringane Jamal og Eira om bord. Begge har fedrar som jobbar på skipet. Jamal er verkeleg interessert i oppdraget, medan Eira er med mot sin vilje. Men så hamnar skipet midt i ei brutal krigssone. Jamal og Eira forstår at dei små kranglane dei har, blir uviktige i møte med eit stormfullt hav, menn med maskingevær og vulkanen som vaknar.

«Vulkanen vaknar» er første bok i spenningsserien «Overleve», som tar deg med til ei nær framtid der menneska er utryddingstruga.

Boka er illustrert av Nikolai Lockertsen.

Detaljer

Forlag
Samlaget
Språk
Nynorsk
ISBN
9788234008948
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Vulkanen vaknar
Serie
Overleve 1

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Boka «Vulkanen vaknar» er byrijinga på ein ny serie med ei verd øydelagd av klimaendringar som kulisse. Det blir både spennande og tankevekkjande.»

Magnus Rotevatn, Framtida

«Overleve» har klare filmatiske kvalitetar, noko Nikolai Lockertsen sine inspirerte illustrasjonar bidreg til. Inspirert er også Røssland i sin rause, rundhanda bruk av historiske og geografiske funfacts, fagterminologi og forsking.»

Janne Karin Støylen, Bergens Tidende

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vulkanen vaknar:

Istid

Tor Arve Røssland
Innbundet 
299,- 329,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv