Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Hva er et virus?

Snakk med barn om hva som skjer i kroppen! Denne vakre «titt bak klaffen»-boken for barn fra cirka 2 til 6 år er skreddersydd for de gode samtalene mellom voksen og barn.

I «Hva er et virus?» kan man lære mer om hva et virus egentlig er, hvordan virus sprer seg, hvorfor det er viktig å vaske hendene ofte og hvordan en vaksine virker. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Kartonert
Sendes innen 3 virkedager
Snakk med barn om hva som skjer i kroppen! Denne vakre «titt bak klaffen»-boken for barn fra cirka 2 til 6 år er skreddersydd for de gode samtalene mellom voksen og barn.

I «Hva er et virus?» kan man lære mer om hva et virus egentlig er, hvordan virus sprer seg, hvorfor det er viktig å vaske hendene ofte og hvordan en vaksine virker. Ved å løfte på klaffene får man svar på spørsmålene om de bitte små virusene som er så små av vi ikke kan se dem uten å bruke et apparat som forstørrer dem mange ganger.

Boken hjelper barna til å forstå hva sykdommer som for eksempel forkjølelse, vannkopper og korona egentlig er, og hvorfor vi noen ganger hoster, nyser og får feber. Boken inneholder også mye informasjon om hvordan immunforsvaret vårt virker og hvordan vi best kan ta vare på det, styrke det og holde oss friske.

En super bok for alle nysgjerrige og vitebegjærlige små barn - og voksne!

Boken inngår i serien «Titt bak klaffen».

Medlemsvurdering:
Superfin faktabok med spørsmål og svar under "kikk bak klaffen". Forteller barna det de må vite om virus, om kroppens immunforsvar og viktigheten av god hygiene. Boka gir et fint utgangspunkt for å snakke med barnet om virus – og sykdommer som vannkopper, influensa, korona osv. (Boka er laget etter at koronaviruset kom, så den er helt oppdatert). Stort pluss for de morsomme og herlige illustrasjonene!

Mamma til to

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Memo
Innbinding
Kartonert
Språk
Norsk Bokmål
Sider
12
ISBN
9788293493624
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
What is a virus?
Format
22 x 20 cm
Serie
Titt bak klaffen første spørsmål og svar

Kunders vurdering

M
Mamma til to – 17.08.2021

– Superfin faktabok med spørsmål og svar under "kikk bak klaffen". Forteller barna det de må vite om virus, om kroppens immunforsvar og viktigheten av god hygiene. Boka gir et fint utgangspunkt for å snakke med barnet om virus – og sykdommer som vannkopper, influensa, korona osv. (Boka er laget etter at koronaviruset kom, så den er helt oppdatert). Stort pluss for de morsomme og herlige illustrasjonene!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hva er et virus?:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kroppen

Trond-Viggo Torgersen
Innbundet 
262,- 299,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv