Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Gummi-Tarzan

Ole Lund Kirkegaards mest berømte bok
Ole Lund Kirkegaards univers er fylt av oppfinnsomme, lekende og umulige unger. Og av alle disse er Gummi-Tarzan den mest berømte. Egentlig heter han Ivan Olsen. Les mer

244,-

279,- Spar: 35,-

Sendes innen 1 virkedag
Ole Lund Kirkegaards mest berømte bok
Ole Lund Kirkegaards univers er fylt av oppfinnsomme, lekende og umulige unger. Og av alle disse er Gummi-Tarzan den mest berømte. Egentlig heter han Ivan Olsen. Ivan er ikke særlig stor og heller ikke særlig pen. Han har ingen store muskler og kan ikke jule opp noen. Derfor får Ivan Olsen en masse juling selv. Noen ganger får han buksevann også. Men så en dag møter Ivan en vaskeekte heks, og saker og ting begynner å skje.

Ole Lund Kirkegaards univers er fylt av oppfinnsomme, lekende og umulige unger med de merkeligste påfunn. I bøkene hans kan det utroligste skje, og mange mener at Ole Lund Kirkegaard er en av Danmarks morsomste forfattere. Ole Lund Kirkegaards univers er fylt av oppfinnsomme, lekende og umulige unger, og han er en av Danmarks morsomste barnebokforfattere. Han var utdannet lærer og elevene hans var en viktig inspirasjon for skrivingen. Bøkene hans er oversatt til mer enn 20 språk og har solgt i nærmere 400.000 eksemplarer i Norge.

Medlemsvurdering:
Denne boka av Ole lund Kirkegaard er en fin bok som får deg til å le. Boka handler om Ivan Olsen som blir kalt Gummi Tarzan fordi han er så liten å svak i armene. Gummi Tarzan får mye buksevann å juling men en dag da han var ute å gikk møtte han på en heks, heksa sa at han skulle få et ønske oppfylt men da måtte han gå hjem å tenke på det å neste dag skulle han komme tilbake så skulle hun gi han det ønsket han ville. Dagen etter fant han ut verdens lureste ønske!
Gummi Tarzan sprang nedover mot camping vogna til heksa for å si det han skulle ønske seg. Så sa han når heksa kom ut: Jeg vil ønske meg det at jeg kan ønske meg alt mulig en hel dag! Heksa gjorde som han sa å Gummi Tarzan prøvde alt han ikke kunne før å fikk det til, for å finne ut hva han gjorde så kjøp denna boka! Veldig God Bok!

Lille Mia Mor

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
70
ISBN
9788205327689
Utgave
7. utg.
Utgivelsesår
2004
Originaltittel
Gummi-Tarzan
Format
25 x 18 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Kunders vurdering

P
Pippi 2barnsmor – 01.06.2018

– Hadde hørt så masse om denne boka i mange år, så jeg kjøpte den og leste den sammen med 6åringen min. Det var en ganske trist og "hard" bok sånn alt i alt. 6åringen gjorde store øyne av buksevann, neseblod, slemme store gutter, juling og den slemme pappaen til Ivan. Hard kost. Vi lo sammen den dagen Ivan endelig fikk tatt igjen! Men så var det over, og Ivan fikk juling igjen. Ikke akkurat en godbok. Satt igjen med en litt dårlig følelse. Det er ikke sånne bøker jeg ønsker å lese for mine barn.

L
Lille Mia Mor – 02.11.2005

– Denne boka av Ole lund Kirkegaard er en fin bok som får deg til å le. Boka handler om Ivan Olsen som blir kalt Gummi Tarzan fordi han er så liten å svak i armene. Gummi Tarzan får mye buksevann å juling men en dag da han var ute å gikk møtte han på en heks, heksa sa at han skulle få et ønske oppfylt men da måtte han gå hjem å tenke på det å neste dag skulle han komme tilbake så skulle hun gi han det ønsket han ville. Dagen etter fant han ut verdens lureste ønske!
Gummi Tarzan sprang nedover mot camping vogna til heksa for å si det han skulle ønske seg. Så sa han når heksa kom ut: Jeg vil ønske meg det at jeg kan ønske meg alt mulig en hel dag! Heksa gjorde som han sa å Gummi Tarzan prøvde alt han ikke kunne før å fikk det til, for å finne ut hva han gjorde så kjøp denna boka! Veldig God Bok!

l
lal – 25.08.2005

– Gummi-Tarzan er en herlig, morsom og tankevekkende bok for både store og små! Gummi-Tarzan må tåle mye både fra sine medelever på skolen (de fryktede store guttene), og også fra sin far, som synes hans sønn er en vattnisse (noe han ikke unnlater å gjøre sønnen oppmerksom på). Men Gummi-Tarzan får en mulighet til herlig hevn da han møter heksa i skogen... Kirkegaard har et herlig, levende språk, har skapt noen morsomme figurer (boka er morsomt illustrert også...) og har en heller merkelig sans for humor som får store og små til å krølle tærne i latteranfall. Samtidig er det en viss realisme i boka - ingenting varer evig... Et must i et barnebibliotek!

s
sg – 06.02.2005

– Ivan Olsen er en tynn, liten gutt som blir mobbet hver dag. Han får både juling og buksevann hver dag. Faren hans vil at han skal bli tøffere og ta igjen når de store guttene gir han juling, men det klarer ikke Ivan Olsen. Så en dag møter han en heks som gjør at han får alle ønskene sine oppfylt for en hel dag. Og på denne helt spesielle dagen blir Ivan Olsen flink til å gjøre alle de tingene han før ikke kunne, han klarer til og med og gi de store guttene buksevann. Boken er skrevet i en humoristisk stil (ironi er vel det rette ordet), og inneholder mange morsomme tegninger som gjør at leseren lett kan se for seg det som skjer i fortelllingen. Det er ikke morsomt for Ivan Olsen å bli mobbet. Boken gir oss et innblikk i hans håpløse verden, og vi får se hvordan han bare får kjeft og blir tråkket på når han forsøker å få til ting. Han må ty til fantasiens verden for å finne noen som bryr seg om han (heksen). Jeg vil anbefale denne boken for barn i alle aldre.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Gummi-Tarzan:

Tilbake

Elias Våhlund
Innbundet 
254,- 279,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Alene

Elias Våhlund
Innbundet 
254,- 279,-

Fri

Lea Ypi
Innbundet 
349,- 399,-

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
384,- 439,-
Oppslukt
Ny!

Oppslukt

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
244,- 279,-
 

M

Antonio Scurati
Innbundet 
419,- 479,-
 

Logg inn

Handlekurv