Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Håndboka

En moderne Pippi Langstrømpe med superkrefter. Mamma må reise bort for å jobbe, og Lisa skal bo hos mormoren noen måneder. Men Lisa mistrives forferdelig på den nye skolen. Guttegjengen erter henne for de utstående ørene hennes, og hver kveld sovner Lisa med hendene trykket inn mot ørene sånn at de kanskje skal slutte å stå sånn ut. Les mer

99,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
En moderne Pippi Langstrømpe med superkrefter. Mamma må reise bort for å jobbe, og Lisa skal bo hos mormoren noen måneder. Men Lisa mistrives forferdelig på den nye skolen. Guttegjengen erter henne for de utstående ørene hennes, og hver kveld sovner Lisa med hendene trykket inn mot ørene sånn at de kanskje skal slutte å stå sånn ut. En dag hun som vanlig blir plaget av guttene, rømmer hun inn på biblioteket. Der, nederst i en hylle, ser hun en bok som liksom lyser. Lisa dras mot boka med den merkelige tittelen Håndbok for superhelter. Underlig nok er ikke boka registrert i bibliotekets system, og bibliotekaren hvisker til Lisa at det nok er sånn at boka skal bli med Lisa hjem og bli der. Og i det øyeblikket begynner Lisas ferd mot å bli superhelten Den Røde Maske.

Dette er fartsfylt, spennende og kult om ei jente som blir mobbet og bestemmer seg for å ta saken i egne hender. Et eventyr man sluker, med en heltinne man bare må elske!

Lisa kommer tilbake i "Håndbok for superhelter. Del 2: Røde maske".

Medlemsvurdering:
Han 7 åringen elsket boka. Foreldrene ble så beigeistret at de kjøpte de to andre bøkene i serien(2018). Har nå selvfølgelig kjøpt den siste boka i serien(2019)

Onkel Peder

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Kagge
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788248925743
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Handboken
Serie
Håndbok for superhelter 1

Kunders vurdering

O
Onkel Peder – 27.01.2019

– Han 7 åringen elsket boka. Foreldrene ble så beigeistret at de kjøpte de to andre bøkene i serien(2018). Har nå selvfølgelig kjøpt den siste boka i serien(2019)

M
Mor til 7-åring – 13.11.2018

– Boka er fengande for barn i småskulen. Tema som mobbing tas opp og superhelten er framstilt på fin måte, med superheltdrakt av pysjamas og slips, og ikkje fjernt frå dagleglivet. Samtidig som superevner gjer det spennande. Dattera mi ønsker seg også neste bok i serien.

s
sara – 17.10.2018

– veldig bra bok. veldig lett å lese.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Håndboka:

Tilbake

Elias Våhlund
Innbundet 
254,- 279,-
 

Alene

Elias Våhlund
Innbundet 
254,- 279,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv