Gigantsalget er utvidet: inntil -70% på varer!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Lik meg

Oda og Arins dagbok

Hva er egentlig utestenging? Et blikk, en kommentar, mangel på likes, en snapgruppe du ikke ble en del av - eller en bursdag du ikke var invitert i?

Gjennom NRK Supers populære dramasatsning LikMeg har en bred målgruppe fått ta del i hvordan den nye mobbingen, som altfor mange barn og unge opplever hver dag, kan foregå. Les mer

279,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Hva er egentlig utestenging? Et blikk, en kommentar, mangel på likes, en snapgruppe du ikke ble en del av - eller en bursdag du ikke var invitert i?

Gjennom NRK Supers populære dramasatsning LikMeg har en bred målgruppe fått ta del i hvordan den nye mobbingen, som altfor mange barn og unge opplever hver dag, kan foregå. LikMeg - Oda og Arins dagbok er skrevet som en dagbok fra to perspektiv. Ved å lese om jentenes dilemmaer, indre kamper og smerte, får leseren innsikt i mer om den usynlige mobbingen enn det som har blitt vist i serien. Ingen er ansvarlige, men alle er med på den ekskluderingen som nå foregår på den sosiale arenaen der barn og ungdom befinner seg. Boken er sterk lesning for både barn og foreldre. Som i serien ligger bokens styrke i autentisiteten. Garantert sug i magen.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202643515
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Serie
Lik meg 1

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lik meg:

Kampen

Geir Egil Eiksund
Innbundet 
299,- 329,-
 

Raketten

Annika Lundholm Moberg
Innbundet 
227,- 249,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv