Mirakel - R.J. Palacio

Mirakel

; Rune R. Moen (Oversetter)

Jeg vil ikke fortelle deg hvordan jeg ser ut. Uansett hva du tenker, er det sannsynligvis verre.
August (Auggie) Pullman på ti vil være som alle andre. Han gjør vanlige ting. Han spiser is. Han spiller Xbox. Les mer
Vår pris
179,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 179,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Jeg vil ikke fortelle deg hvordan jeg ser ut. Uansett hva du tenker, er det sannsynligvis verre.
August (Auggie) Pullman på ti vil være som alle andre. Han gjør vanlige ting. Han spiser is. Han spiller Xbox. Han elsker Star Wars. Han føler seg helt vanlig -- inni seg.

Men Auggie er langt fra vanlig. Han er født med deformert ansikt på grunn av en genfeil. Til nå har han gjennomgått tjuesju operasjoner, og har derfor fått hjemmeundervisning. Livet har vært trygt. Men nå -- når han skal starte i femte klasse -- har foreldrene bestemt at han skal begynne i vanlig skole. Alle vet at det ikke er lett å være den nye eleven. For en gutt som Auggie er det mer enn som så. Han er en vanlig gutt med et uvanlig ansikt. Alt han ønsker er å være én i mengden. Hvordan skal han klare det?

Vinner av Deutscher Jugendliteraturpreis 2014.

"Gjennomført godfølelse." Guri Fjeldberg, Barnebokkritikk.no

Mirakel åpner leserens øyne og hjerte, og er innimellom så morsom at sidene nesten snur seg av seg selv. Man glemmer aldri August. Og man blir sannsynligvis et bedre menneske av å lese denne boka. Nicholas Sparks, #1 New York Times bestselling author

Noen ganger utkommer det en bok som ikke bare er god, ikke bare underholdende, ikke bare tankevekkende. Den forandrer livet ditt. Mirakel er en sånn bok. Den burde være obligatorisk lesning for alle. (Fra bloggen Eat the Book)