Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Muffe tar saken

Det begynner med at faren kjøper seg ny klokke. Hele kvelden holder han på for å finne ut hvordan den fungerer. Neste morgen spiller den sangen om Nøtteliten to timer for tidlig. Og denne morgenen opplever Muffe noe som skal forandre hans oppfatning av mange ting. Les mer

129,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Det begynner med at faren kjøper seg ny klokke. Hele kvelden holder han på for å finne ut hvordan den fungerer. Neste morgen spiller den sangen om Nøtteliten to timer for tidlig. Og denne morgenen opplever Muffe noe som skal forandre hans oppfatning av mange ting. Og særlig Dina, klassens mobber. Det han ser, sjokkerer ham, og han forstår at dette må han finne ut av.

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242127150
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Serie
Muffe

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

g
gogutten – 23.08.2008

– Boka handler om Muffe og Dina. Dina er en jente på 13 år og har akkurat begynt på en ny skole. Muffe går på den skolen han også. Etter tre dager blir Dina veldig populær. Hun begynner å mobbe alle sammen på skolen. Men spesielt Muffe. Dina var en tøff og modig jente som aldri gråt. Men en dag når Muffe går til skolen oppdager han noen som gråter bak den store muren ved huset til Dina. Han går opp på muren og legger seg ned i buskene ved muren. Det er Dina som gråter, tenker han. Da reiser Dina seg og går opp mot butikken og Muffe følger etter. Når de kommer til butikken, så går Dina inn og Muffe følger etter. Da ser Muffe at Dina stjeler. Da tenker han at dette må jeg finne ut av! Muffe tar saken. Handlingen utspiller seg på sommeren. Det er en lattermild bok for barn og unge. Den er spennende og morsomme ting blir sagt gjennom hele boka. Anbefales!

L
LMtJ – 19.01.2007

– Dette er en bok om og for ungdom. Det kommer helt tydelig fram. Mange ungdomsbøker er sterkt preget av at de er skapt i en voksen verden. Denne er ikke slik - her tar forfatteren ungdom og ungdomskultur og -språk på alvor, noe som er forfriskende og positivt. Samtidig som boka er lettlest og relativt kort, tas mye viktig opp mellom de to permene. Muffe havner midt oppi vanskelige ting, som han i utgangspunktet aldri hadde kunnet tenke seg. Han må tenke helt på nytt, og må gå i seg selv for å finne ut hva denne nye situasjonen krever av ham. En fin bok som ikke bare har noe å gi ungdom, men også de som har ungdommer i huset, eller som jobber tett på dem.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Muffe tar saken:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv