Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Røde maske

Drømmer man om noe lenge nok, kommer det en dag til å skje. Det er en ny superhelt i byen. Alle barna i skolegården snakker om den fantastiske Røde Maske, som kan fly og slåss med skurker. De vet ikke at det egentlig er klassekameraten deres Lisa, hun som blir mobbet til vanlig. Les mer

149,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Drømmer man om noe lenge nok, kommer det en dag til å skje. Det er en ny superhelt i byen. Alle barna i skolegården snakker om den fantastiske Røde Maske, som kan fly og slåss med skurker. De vet ikke at det egentlig er klassekameraten deres Lisa, hun som blir mobbet til vanlig. Men for Lisa er det nesten som om det bare er noe hun har drømt. Skolen er like ille, og hverdagen er akkurat som før. Guttene er nesten verre enn noen gang, de fortsetter å mobbe og gå løs på de svakeste. Men Lisa har den mystiske «Håndbok for superhelter», og hun fortsetter å trene seg opp på de 101 ulike superevnene. Og snart skal hun møte hun sin vanskeligste utfordring så langt.

«Dette er fantastiske bøker! De passer for alle barn, og også de som ikke er så interessert i å lese lar seg friste. Historiene sitter som et skudd, og illustrasjonene er utrolig kule. Bøkene inspirerer barn til å tro på egne evner, og burde være obligatoriske på alle skolebibliotek.» Adlibris

Les mer om Lisa i «Håndbok for superhelter, del 3: Ensom»

Medlemsvurdering:
Denne serien startet gleden av å lese selv for sjuåringen i familien. Hun nektet å lese bøker selv, det var bare lydbok og voksen lesing som gjaldt. Nå leser hun alle tegneseriebøker med stor iver. Spennende historier som slukes fortere enn farmor klarer å kjøpe bøker.

Anne Søgaard Skreivang

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Kagge
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788248925750
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Röda masken
Serie
Håndbok for superhelter 2

Kunders vurdering

A
Anne Søgaard Skreivang – 27.07.2021

– Denne serien startet gleden av å lese selv for sjuåringen i familien. Hun nektet å lese bøker selv, det var bare lydbok og voksen lesing som gjaldt. Nå leser hun alle tegneseriebøker med stor iver. Spennende historier som slukes fortere enn farmor klarer å kjøpe bøker.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Røde maske:

Tilbake

Elias Våhlund
Innbundet 
254,- 279,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv