Ser du dette? - 
      Sigrid Agnethe Hansen

Ser du dette?

roman

«Sigrid Agnethe Hansen debuterer med en solid ungdomsroman om et ubehagelig aktuelt tema.»

, nrk.no
Nakenbilete på avvegar.

Anna har flytta til ein ny stad. Men eit rykte kan reise fortare enn ein bil kan køyre. Eit rykte bryr seg verken om kilometer, fart eller reiserute. Eit rykte vil berre fort fram. Les mer
Vår pris
199,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 199,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

Nakenbilete på avvegar.

Anna har flytta til ein ny stad. Men eit rykte kan reise fortare enn ein bil kan køyre. Eit rykte bryr seg verken om kilometer, fart eller reiserute. Eit rykte vil berre fort fram. Og det vil nå så mange som mogleg.

Anna har reist frå eit rykte. Ho må starte på nytt. Med ny skule og nye venner. Korleis klarer ho å handtere det nye livet når ho heile tida fryktar at fortida skal avsløre henne?

«Ser du dette?» handlar om Anna og eit nakenbilete som blir spreidd på nettet. Om å gi hjartet sitt til ein som tråkkar det i tusen knas. Om å vere 15 år og tore å stole på nokon igjen.

«Sigrid Agnethe Hansen debuterer med en solid ungdomsroman om et ubehagelig aktuelt tema.»

, nrk.no

«Terningkast 5: «Sigrid Agnethe Hansen har skrevet en vellykket ungdomsbok der hun viser at hun kjenner ungdomsmiljøet [...]. Med elementer fra thrillergenren holdes leseren hele tiden på hygget, og hun avslører ikke mer enn hun trenger.» Solgunn Solli, Altaposten»

«Hansen skriv fram eit alvor som pregar den som er råka av ufrivillig spreiing av bilete, truleg noko dei fleste ungdomslesarar har ei kjensle av korleis kan vere.» Periskop»

«Spennende og velskrevet ungdomsroman om ulovlig deling av nakenbilder. Debutanforfatter Sigrid Agnethe Hansen (31) er programleder i NRK Troms. Ungdomsromanen Ser du dette? er så elegant komponert at den overbeviste meg om at Hansen er en historieforteller det er verdt å følge med på videre fremover. [...] en medrivende fortelling, krydret med humor, om ungdom som lærer at ingen vågale selfier kan måle seg mot effekten av et sunt og godt selvbilde.» Ingrid Åbergsjord, Aftenposten»