Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

En slåsskjempe blir til

En historie som beskriver hvor ødeleggende og livsforvandlende mobbing kan være for et menneske. Hannah flytter til Alta sammen med familien sin. Uansett hvor mye hun ønsker å bli akseptert for den hun er på skolen og ellers, lykkes hun ikke. Les mer

254,-

279,- Spar: 25,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager
En historie som beskriver hvor ødeleggende og livsforvandlende mobbing kan være for et menneske. Hannah flytter til Alta sammen med familien sin. Uansett hvor mye hun ønsker å bli akseptert for den hun er på skolen og ellers, lykkes hun ikke. I stedet blir hun både utestengt og mobbet, og det ikke bare av medelevene - selv lærerne er med på å trykke Hannah ned. Ingen får mobberne til å stoppe. Til slutt blir det nok for Hannah. Hun tar saken i egne hender - bokstavelig talt i egne hender.

Boka kan med fordel leses i skoleklasser. De siste sidene inneholder spørsmål som kan brukes til å starte samtaler rundt temaet.

Hege E. T. Slettli Oustorp er født i Oslo i 1968, oppvokst i Alta, men bor nå på Hamar. Hun er utdannet spesialpedagog og kunst- og håndverkslærer, i tillegg til keramikker. Etter en allsidig arbeidskarriere først som barnehagelærer, siden som lærer i skolen, debuterer hun som forfatter. Hun er mor til fire og mormor til to. Hege har selv opplevd mobbing og brenner for å forebygge dette i skolen og i samfunnet.

Detaljer

Forlag
Partner forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
131
ISBN
9788284020143
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
En slåsskjempe blir til
Format
21 x 13 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på En slåsskjempe blir til:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv