Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Den vesle dachsen

Sjarmerende bok for de minste om en mamma- og pappadachs som får sin første baby og alt de lurer på. Når er valpen sulten og når er den trøtt? Det er ikke lett å bli mamma og pappa, og kanskje er det litt skummelt også. 

Les mer

227,-

249,- Spar: 22,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Mammadachsen og pappadachsen venter på at noe stort skal skje, nemlig at en liten babydachs skal komme til verden. Og en dag skjer det.

Det er veldig mye mammadachsen og pappadachsen ikke vet om små nyfødte valper. Når er den kald? Når er den sulten? Vil den leke litt? Hvor mye bør en liten valp sove? Hvordan skal de lære den ikke å bæsje på gulvet?

Denne søte høytlesningsboka av det folkekjære radarparet Tuva Fellman og Ronny Brede Aase inviterer til mange hyggelig høytlesningstunder og passer for barn fra ca. 2 år.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
25
ISBN
9788202773380
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Den vesle dachsen
Format
18 x 20 cm
Nr
8217696
Serie
Den vesle dachsen 1

Om forfatteren

Ronny Brede Aase (f. 1986) er en av Norges best likte radiostemmer, kjent fra bl.a. P3morgen på Nrk. Han har også laget podcasten "I karantene" med sin kone Tuva Fellman. Sammen har de skrevet barnebokserien "Den vesle dachsen", perfekt for barn mellom 0 og 3 år.

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den vesle dachsen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Arven
Ny!

Arven

Victoria Hislop
Innbundet 
449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv