Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Hvordan lager man en baby?

«'Hvordan lager man en baby?' gir et skikkelig svar på spørsmålet boken selv stiller – uten tullball, men på muntert vis. Undring og takknemlighet for livet ligger som en undertone hele tiden. Anna Fiske har laget en komplett faktabok om livet som inkluderer alle.»

VG

I Hvordan lager man en baby? tar Anna Fiske for seg spørsmålene alle barn lurer på: Hvordan kommer babyen seg inn i mammas mage? Hvem kan lage en baby, og hvordan gjøres det egentlig? Les mer

299,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
I Hvordan lager man en baby? tar Anna Fiske for seg spørsmålene alle barn lurer på: Hvordan kommer babyen seg inn i mammas mage? Hvem kan lage en baby, og hvordan gjøres det egentlig?

Medlemsvurdering:
Med litt humor og enkle tegninger er det ikke lengre et spørsmål om hvordan man lager en baby. Kan anbefales.

Anita Sandal

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202673567
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Serie
Hvordan

Lytt til utdrag

Anmeldelser

«'Hvordan lager man en baby?' gir et skikkelig svar på spørsmålet boken selv stiller – uten tullball, men på muntert vis. Undring og takknemlighet for livet ligger som en undertone hele tiden. Anna Fiske har laget en komplett faktabok om livet som inkluderer alle.»

Kristine Isaksen, VG

«Det er så elegant gjort, så stilig, lekende lett, varmt, humoristisk og intelligent. Denne må da gi Anna Fiske nok en pris.»

Cathrine Krøger, Dagbladet

«Anna Fiske tar ingen omveier når hun skal fortelle hvor barn kommer fra. Hun tilbyr morsom og lærerik hjelp til sjenerte foreldre og nysgjerrige barn.» «Det er uvant å se så usensurerte illustrasjoner i en barnebok. Men hvorfor ikke kalle en spade for en spade? Fiske viser hva som skjer under et samleie, og forteller også at det ikke er alle som får barn på den naturlige måten. Både prøverør, inseminasjon og adopsjon får sin forklaring»

Anne Cathrine Straume, NRK

«Det er ingen liten bragd å balansere biologi, humanisme og humor på denne måten, men Anna Fiske får det til å se enkelt ut.»

Aksel Kielland, Periskop.no

Kunders vurdering

A
Astrid – 17.07.2023

– Denne var veldig oppskrytt synes jeg. Helt grei men kunne vært skrevet og forklart på en bedre måte. Synes ikke illustrasjonene heller var så veldig imponerende. Noen ord og uttrykk er svært nøye beskrevet, men så kastes det plutselig inn ord som "embryo", "befruktet" osv. Som ikke sier en fireåring så mye..

E
Elisabeth – 18.09.2019

– Dette er vår nye favoritt.

s
sara gressberg – 20.08.2019

– morsom

L
Lisa – 25.06.2019

– Fantastisk

A
Anita Sandal – 08.05.2019

– Med litt humor og enkle tegninger er det ikke lengre et spørsmål om hvordan man lager en baby. Kan anbefales.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hvordan lager man en baby?:

Se flere

Logg inn

Handlekurv