Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Herman

historier fra en udiagnostisert oppvekst

«Inne i hodet mitt ligger verdens største by, trafikken kjører hele døgnet, gatene mangler navn, jeg spiller hundre instrumenter samtidig.»

Velkommen til Herman Flesvigs hode. Et hode som ikke er helt som alle andres. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
«Inne i hodet mitt ligger verdens største by, trafikken kjører hele døgnet, gatene mangler navn, jeg spiller hundre instrumenter samtidig.»

Velkommen til Herman Flesvigs hode. Et hode som ikke er helt som alle andres. Som barn er Herman litt annerledes. Litt mye. En som ikke klarer å følge med, lære raskt nok, gjøre som han skal. Men inne i Hermans hode går det faktisk fortere enn i alle andres. Han er Mr. Miyagi, han har en hel verden inni T-skjorta, han har et triangel på tissen, han sloss med samuraisverd i skogen. Det er bare det at ingen av de andre får det med seg. De er opptatt med å høre etter på hva læreren sier. Herman er en bok for barn - og de som en gang har vært barn. En fortelling for alle som noen gang har følt seg litt annerledes og alene. Og for alle andre også. Det er Erlend Loe som fører pennen og Bård Sletvold Torkildsen som har illustrert.

Detaljer

Forlag
Bonnier norsk forlag
Språk
Bokmål
ISBN
9788234712050
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Herman

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Herman:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv