Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Det tapte paradis

Første bok i historisk trilogi

Året er 1653. På en tobakksgård på en øy i Det vestindiske hav, er slaven Medeia nok en gang tvunget til å se på at en åkerslave blir pisket til blods. Sønnen til slaveeieren, Jonah Hemp, har derimot ruslet inn i skogen med en bok under armen. Les mer

129,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Første bok i historisk trilogi

Året er 1653. På en tobakksgård på en øy i Det vestindiske hav, er slaven Medeia nok en gang tvunget til å se på at en åkerslave blir pisket til blods. Sønnen til slaveeieren, Jonah Hemp, har derimot ruslet inn i skogen med en bok under armen. Med svært ulike utgangspunkt, drømmer både Jonah og Medeia om en annen tilværelse.

Det ingen av dem vet, er at sjørøveren Tybring Torsch holder stø kurs mot øya og gården. Og med hans ankomst, vil livene til Jonah og Medeia endre seg for alltid. De må finne nye måter å leve på - og å overleve.

Det tapte paradis er første bok i trilogien Den gylne parykken. Det er en spennende og brutal historisk roman, med overraskende og morsomme vendinger. Det handler om urettferdighet og rasisme, men også pubertet og forelskelse. Og vi møter et rikt persongalleri bestående av blant annet slaver, slaveeiere, sjørøvere - og zombier.

«For fulle segl. Sjørøvarromanen syner slitestyrke i ny trilogi.»Janne Karin Støylen, Dag og tid.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Bokmål
ISBN
9788205556904
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Det tapte paradis
Serie
Den gylne parykken 1

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Det tapte paradis:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv