Dropout - Annette Münch

Dropout

Denne intense romanen handler om utenforskap, om desperat søken etter oppmerksomhet og oppreisning. Skoleelevene Katia og Madelene er på skolen og øver til en konsert, da de skjønner at de ikke er alene på skolen … Les mer
Vår pris
99,-
Spar
180,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 99,-
Spar: 180,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Katia og Madelene har fått en sjanse de ikke kan la gå fra seg. De skal spille konsert i New York. De har fått låne penger til billettene, og snart skal de dra. De øver og øver – alt må sitte som skal før konserten. Heldigvis får de lov til å øve på skolen, etter skoletid. Men er de alene …?

Tre gutter har droppet ut av skolen, nå er de sinte og krever å bli hørt. Utstyrt med våpen bryter de seg inn på skolen. De vet ikke at Madelene og Katia øver på musikkrommet. Guttene har en plan, men og den planen omfatter ikke Madelene og Katia – og slettes ikke at Madelene kjenner igjen en av dem … Aksjonen går ikke som planlagt, og snart er de fem ungdommene innelukket på skolen. Det blir dramatisk, klaustrofobisk og farlig.

Mens klokken tikker avsløres hemmeligheter og skjulte motiver. Guttenes felles plan viser seg å være underordnet. De har alle sin egen agenda, som truer samarbeidet dem imellom.

 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 210
ISBN: 9788203263576
Utgave: 1. utg.
Alder: Ungdom
Format: 21 x 14 cm
Nr: 8130663
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger