Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Love, liksom

Kan man plutselig bare bli forelska?
I parallellklassen til Olivia er det er en som heter Niels. Uansett hvor Olivia ser, så ser hun liksom Niels. Ved pingpong-bordet, på trappa ved hovedinngangen og ved sykkelstativet. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Kan man plutselig bare bli forelska?
I parallellklassen til Olivia er det er en som heter Niels. Uansett hvor Olivia ser, så ser hun liksom Niels. Ved pingpong-bordet, på trappa ved hovedinngangen og ved sykkelstativet. Det er som om øynene hennes (helt av seg selv!) ZOOMER inn på ham.

Er det dette som er LOVE? I så fall: HVA GJØR MAN MED DET?

En sjarmbombe av en bok, som med humor, varme og innsikt tar den første forelskelsen på aller største alvor.«Det blir både fryd og forviklinger for elleve år gamle Olivia. Ubehag også, som hun må rydde opp i. Sånn sett kan leserne få et lite dytt til å ordne opp i egne liv. I tillegg til å bli underholdt, da.»

Anne Cathrine Straume, NRK«En får vel aldri nok av forelskelse? Særlig ikke for aller første gang? Heidi Linde har med serien Olivias liv skrevet feelgoodbøker for tweensa, og disse er lett å sluke. Her er både fornuft og følelser - og ingen som fikser opp i kjærlighetsproblemene dine. Det må man nemlig gjøre selv.»

Karen Frøsland Nystøyl, Vårt landDe to første bøkene om Olivias fikk strålende mottagelse av anmelderne, og Annenhver uke ble nominert til ARKs barnebokpris. Love, liksom kan leses uavhengig de andre bøkene om Olivia.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788205568907
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Serie
Olivias liv 3

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Love, liksom:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv