Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Eggg

Prisvinner og kritikersuksess!

Erik Gilbert Gustavsen er en helt alminnelig elleveåring, dersom helt alminnelig elleveåringer fins, da. Bortsett fra at Gilbert og egg ikke er noen spesielt god kombinasjon. Les mer

179,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Prisvinner og kritikersuksess!

Erik Gilbert Gustavsen er en helt alminnelig elleveåring, dersom helt alminnelig elleveåringer fins, da. Bortsett fra at Gilbert og egg ikke er noen spesielt god kombinasjon...

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242125699
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Priser
Litteraturprisen 1998

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

j
jony – 15.02.2006

– Eggg er en bok som handler om en gutt som heter Gilbert og han tåler ikke egg. Gilbert har nettopp flyttet til det stede han bor på nå så han har ikke så mange venner, men han har en som heter Trond. Gilbert er også forelsket i en jente som heter Line, og de blir kjærester litt ut i boken. En dag skal han på besøk til tanten sin, fordi moren og faren skal i et selskap. Tanten er en ufyselig, gammel, rar dame som Gilbert kaller en drage. Vær gang hun lager mat til Gilbert pleier hun og ha oppe i ekstra mye egg, og da må jo han selvfølgelig kaste opp. En dag bestemmer han seg for å lage en vakker hevn.

L
L. – 29.07.2005

– Erik Gilbert Gustavsen er en helt alminnelig elleveåring. Han er tynn som en flis, bruker briller og spiller fotball. Og så tenker han mye på Line i klassen. Ellers er det vel ikke noe særlig mer å si om Gilbert, bortsett fra at Gilbert og egg ikke er noen særlig god kombinasjon. Gilbert er nemlig allergisk mot egg, noe hans tante ikke bryr seg særlig mye om. For denne boka mottok Stein Erik Lunde Brageprisen og Kulturdepartementets pris for beste barne- og ungdomsbok.
Jeg likte boken veldig godt, og mener at den passer ypperlig for barn i alderen 8-15 år. Denne boken er både morsom og lettlest, og kan derfor være en fin bok for deg som akkurat har lært å lese, men samtidig passer den også for de som er litt eldre.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Eggg:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv