Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Otto Monster vil også bli syk

Otto er tilbake!

Otto Monster er her igjen! Serien om Otto Monster er den mestselgende serien Leseløvene har hatt gjennom tidene. Nå kommer de i ny utgave.

Otto Monster vil bli syk! Alle de andre monstrene er syke og kan sitte på plenen og kosefise og drikke grønsj. Les mer

208,-

229,- Spar: 21,-

Sendes innen 3 virkedager
Otto er tilbake!

Otto Monster er her igjen! Serien om Otto Monster er den mestselgende serien Leseløvene har hatt gjennom tidene. Nå kommer de i ny utgave.

Otto Monster vil bli syk! Alle de andre monstrene er syke og kan sitte på plenen og kosefise og drikke grønsj. Selv er han frisk som en fisk, helt til han en dag blir veeeldig dårlig. Og da kommer monsterlegene på besøk ...

Otto til en ny generasjon!

Medlemsvurdering:
Otto vil også være syk. Alle de andre mostrene er det, hvorfor blir ikk Otto også syk? Otto må være alene med lærerene, på skolen. Alle hjemme er sykke å han må verte dem opp. Han begynner å bli lei av dette. Han lar folk hoste på ham, og gjør alt han kan for å bli syk, men nei. Han kan ikke bli syk, ser det ut som..
Når jeg leste denne boken første gang var jeg 6 år. Da synes jeg den var kjempemorsom, og det synes jeg fortsatt. Jeg har sikkert lest den 10-20 ganger, men går ikke lei. dette er absolut den beste boka/lydboka og kjøpe.

Margrethe

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
54
ISBN
9788202639228
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Format
22 x 15 cm
Serie
Otto Monster
Leseløve

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Bla i boka

Kunders vurdering

L
Lille søss – 01.10.2008

– I denne boken "Otto monster vil også bli syk!" handler det om Otto Monster som vil bli syk så han kan kosespise med sin familie han og. Hele familien hans er syk, og de kan sitte på plenen å kosespise og drikke sakteflytende grønsj, noe Otto også vil gjøre. Alle elevene i klassen hans er også syke, og de kan være hjemme, de også, å kosespise på gressplenen. Nå står Otto alene mot lærerne. Otto prøver å fine en løsning på denne saken, så han tar en skjebnesvanger telefon. Dette er en morsom og en lettlest bok som jeg anbefaler til alle barn fra sju til elleve år.

T
The piraia – 29.03.2006

– Bøkene om Otto monster er veldig humoristiske og spennende. Otto monster vil også bli syk er en av de beste bøkene i den frittstående serien! Otto er et monster, og monstere blir nesten aldri syke. Derfor er det slik at hvis et monster blir sykt, så smitter det fort de andre. Det var dette som skjedde det Otto bor. Først ble familien hans syk. Så ble kameratene hans syke, og plutselig var Otto den eneste friske. Siden han var frisk og de andre var syke, måtte han verte dem opp! Dette ville ikke finne seg i, så han ringte det værste stedet du kan tenke deg: nemmelig legen... I virkeligheten er jo ikke leger farige, men monsterleger er veldig farlige... Denne bok er helt fantastisk for alle barn mellom 7-11 år! Den er både spennende, morsom og full av acction. Anbefales på det aller sterkeste!

L
Linn – 29.03.2006

– Alle mennesker hater å bli syke. Å ligge hjemme i senga med snørr i nesa og en hals som river som en rusten spiker er ikke noe du lengter etter. Og du liker sikkert ikke å gå til legen heller. Men Otto monster derimot vil bli syk, så han kan være sån som de andre. Du kan lese mer om det hvis du kjøper denne boka. Jeg ambefaler denne boka fordi den er lettlest å det er bare 75 sider, så den blir grei og lese for små barn. Hvis du liker Otto monsere bøker burde du kjøpe denne. Den passer for alle mellom 6 til 11 år. Alle må lese denne boka.

M
Margrethe – 12.05.2005

– Otto vil også være syk. Alle de andre mostrene er det, hvorfor blir ikk Otto også syk? Otto må være alene med lærerene, på skolen. Alle hjemme er sykke å han må verte dem opp. Han begynner å bli lei av dette. Han lar folk hoste på ham, og gjør alt han kan for å bli syk, men nei. Han kan ikke bli syk, ser det ut som..
Når jeg leste denne boken første gang var jeg 6 år. Da synes jeg den var kjempemorsom, og det synes jeg fortsatt. Jeg har sikkert lest den 10-20 ganger, men går ikke lei. dette er absolut den beste boka/lydboka og kjøpe.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Otto Monster vil også bli syk:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
Lucia
Ny!

Lucia

Bernard Minier
Innbundet 
429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv