Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Enhjørningen som sa nei

Dette er fortellingen om en nydelig liten enhjørning som blir født inn i en rosa sukkertøy-verden, men som ikke føler seg helt hjemme. Ikke vil han spise, ikke vil han vaske seg, ikke vil han drive med idrett og han vil i hvert fall ikke gå på skolen. Les mer

99,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Dette er fortellingen om en nydelig liten enhjørning som blir født inn i en rosa sukkertøy-verden, men som ikke føler seg helt hjemme. Ikke vil han spise, ikke vil han vaske seg, ikke vil han drive med idrett og han vil i hvert fall ikke gå på skolen. Uansett hvilke fristende forslag familien hans kommer med, svarer enhjørningen nei, og derfor blir han døpt NEIhjørningen. I stedet for å bli med familien legger han ut på sitt eget lille eventyr, der han blant annet møter på HVAskebjørnen som ikke hører noe og prinsesse JOlivia som sier jo til alt.

Enhjørningen er en morsom karakter med høy gjenkjennelsesfaktor for barn. I tillegg inneholder historien massevis av rim og ordlek, som kan være en fin måte å vekke barns interesse for språk på, samtidig som det er en skikkelig morsom leseropplevelse både for store og små.

Boken har solgt over 800 000 i Tyskland og er under utgivelse på 24 språk. Boken er også del av en serie, og neste bok kommer til våren.

Detaljer

Forlag
Bonnier norsk forlag
Språk
Bokmål
ISBN
9788234710636
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Das Neinhorn
Serie
Neihjørningen

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Enhjørningen som sa nei:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv