Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Keeperen og havet

«Slukelesning! »

Kristine Isaksen, VG

Vinnar av Brageprisen 2017, nominert til ARKs barnebokpris og Bokhandlerprisen 2017!

Ein ny fotballtrenar legg mørke skyer over keeperlivet til tolvåringen Lena Lid. I nabohuset spekulerer Trille på korleis han skal gjere inntrykk på den nye jenta i klassen. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager
Vinnar av Brageprisen 2017, nominert til ARKs barnebokpris og Bokhandlerprisen 2017!

Ein ny fotballtrenar legg mørke skyer over keeperlivet til tolvåringen Lena Lid. I nabohuset spekulerer Trille på korleis han skal gjere inntrykk på den nye jenta i klassen. Og på havet jaktar farfar på storfisken, utan a. bry seg om at han begynner å bli gammal. Dei må kjempe hardt både med seg sjølve og med naturkreftene dette året, Lena, Trille og farfar. For kva skal ein gjere når alt er motvind og ingen bryr seg om det ein verkeleg kan? Ein kan i alle fall ikkje gi seg på det. Som Lena Lid seier i pressa situasjonar: No må de søren kverke meg vakne der framme!

Medlemsvurdering:
Rett og slett en vidunderlig bok. Det er så lett å bli glad i karakterene, og det er så enkelt å danne seg et levende bilde av hvordan livet fortoner seg i Knert Mathilde. Dette er en bok som tar unger på alvor, og som skildrer hverdagens små og store begivenheter med humor, innsikt, lunhet og varme.

Marit

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Samlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Nynorsk
Sider
234
ISBN
9788252196825
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2018
Format
20 x 15 cm
Priser
Nynorsk barnelitteraturpris 2017
Serie
Trille og Lena 2

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Anmeldelser

«Slukelesning! »

Kristine Isaksen, VG

«Maria Parr beviser igjen at ho er i ein eigen klasse som barnebokforfattar. Denne sjarmbomba av ei forteljing lokkar fram både latter og tårer, hos vaksne og barn.»

Gerd Elin Stava Sandve, Dagsavisen

«Dette er ei slik bok som jeg får lyst til å lese høyt, kapittel for kapittel, for alle rundt meg.»

Morten Olsen Haugen, Aftenposten

«Drama på liv og død vekslar med underfundige kvardagsskildringar, og vil skape nye herlege lesestunder for små og store.»

May Grethe Lerum, BOK365

Kunders vurdering

A
Anna B. Monsen – 23.10.2017

– Keeperen og havet

M
Marit – 20.10.2017

– Rett og slett en vidunderlig bok. Det er så lett å bli glad i karakterene, og det er så enkelt å danne seg et levende bilde av hvordan livet fortoner seg i Knert Mathilde. Dette er en bok som tar unger på alvor, og som skildrer hverdagens små og store begivenheter med humor, innsikt, lunhet og varme.

A
Astrid R – 20.10.2017

– Kjempemorsom og koselig bok. Synes Maria Parr er god på å skape realistiske og morsomme fortellinger og univers å leve seg inn i.

H
Hilde Johnsrud, redaktør i Bokklubben – 24.08.2017

– Maria Parr har skrevet en bok som tar hverdagen til de unge leserne på alvor. Her er store følelser, humor og alvor, idrett og dramatikk, fortalt i setninger som ligger så godt i munnen at det er en fryd å lese. Jeg gleder meg allerede til neste bok fra Maria Parr!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Keeperen og havet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv