Ulf er uvel
Ulf er uvel - Rebecca Wexelsen

Ulf er uvel

; Camilla Kuhn (Illustratør)

«Årets morsomste bok.» «Døden blir aldri den samme etter dette.»

Bli kjent med årets tristeste hund i årets morsomste bildebok! Ulf våkner opp en morgen og føler seg uvel. Men han klarer ikke helt å sette fingeren på hva det er ... Denne tankevekkende bildeboka vant Kulturdepartementets bildebokpris. 

Les mer
Vår pris
272,-
Spar
27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 272,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Vinner av Kulturdepartementets barnebokpris!

Bli kjent med årets tristeste hund i årets morsomste bildebok! Ulf våkner opp en morgen og føler seg uvel. Men han klarer ikke helt å sette fingeren på hva det er ... Denne tankevekkende bildeboka vant Kulturdepartementets bildebokpris. 

Han går til legen, og diagnosen er overraskende: Ulf er død. Dette er både leit og ugreit, synes Ulf, og ekstra kjedelig blir det når ingen vet om det. Han bestemmer seg derfor for å holde en begravelse, og inviterer slekt og venner på kake og hyggelig samvær. Midt under begravelsen banker det på døren. Det er legen, som kommer med overraskende nyheter …

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Ena
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 33
ISBN: 9788241952371
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 3-6
Format: 25 x 22 cm
Nr: 8184461
Bildebokprisen 2020
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«Årets morsomste bok.» «Døden blir aldri den samme etter dette.»

«Rebecca Wexelsen og Camilla Kuhn viser fremragende forståelse for bildebokmediet, og sammen har de skapt en både sår og humoristisk bildebok om ensomhet og det å ta ansvar for eget liv. Boka har et frodig-burlesk persongalleri, er oppbygd på en måte som driver oss videre i fortellingen og har et tema og en kompleksitet som appellerer til både barn, ungdom og voksne. Ord og bilder samarbeider på en forbilledlig og kreativ måte, ikke bare ved å utfylle hverandre, men også ved å motsi hverandre på underfundige måter.»

«Morsom, tankevekkende og flott illustrert.»

«Årets beste bøker 2020.»

«I Ulf er uvel balanseres det makabre og det morsomme så det blir en begravelsesfest både bokstavelig og billedlig talt.» «(...) boka åpner for alvorlige og filosofiske samtaler på en sykt morsom måte.»