Rabattkode: skuddår for -29% på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Svidd

Hvorfor kunne ikke fattern bare pælme det visne juletreet og bli seg sjøl igjen? Og hvorfor stod jeg bare og så på da Arsenal fikk svidd henda med lighter fordi hun hadde skeive øyne? Uansett er vi tre. Les mer

99,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Hvorfor kunne ikke fattern bare pælme det visne juletreet og bli seg sjøl igjen? Og hvorfor stod jeg bare og så på da Arsenal fikk svidd henda med lighter fordi hun hadde skeive øyne? Uansett er vi tre. Arsenal med øya. Adrian som kunne fly. Og meg. Oss tre mot røkla.

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788203252334
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

L
Lille søss – 06.02.2009

– Hovedpersonene i boka er Alexander, Adrian, Arsenal og faren til Alexander, Vindquist. Alexander er en helt normal person som går i første klasse på videregående. Han er ikke veldig sosial av seg og har derfor ikke veldig mange venner. Hans bestevenn var tidligere faren, men etter en sykdom faren fikk, forandrer forholdet deres seg helt. Faren bryr seg ikke stort om Alexander lenger, han vil heller ikke undervise ham i gitar, og foretrekker å bli kalt Vindquist fremfor far. Senere i denne boken blir han kjent med en gutt som heter Adrian. Disse to blir veldig gode venner, men dette liker ikke de andre rundt dem! Dette er en bra bok som forteller hvor tøft ungdomslivet er! Anbefales!

M
Mads.S.S – 23.02.2006

– Denne boken handler om Alexander, som har en far som ikke er helt seg selv. Han har vært involvert i en ulykke for en stund siden. Etter at han kom hjem fra sykehuset har han insistert på at juletreet skal stå i stuen. Han henger juletrepynt på det visne juletreet.Alexander og moren går og venter på at han skal komme til seg selv igjen, men det ser ikke ut som om dette skjer. Alexander er ute og går en tur da han ser Sven og Erling stå å brenne Arsenal sine hender. Han gjør ingenting. I timene på skolen besvimer Alexander, men lærerene tror ikke på ham, så de sender ham til rektor. Det er her han møter Arsenal igjen, men nå er hun sammen med Adrian. Disse tre blir gode venner, og det skjer mye rart i resten av boken. Denne er verd å lese! ANBEFALES!!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Svidd:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv