Gigantsalget er i gang!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Musevisa

Når nettene blir lange og kulda setter inn
så sier vesle musemor til ungeflokken sin:
«Hvis ingen går i fella, men passer seg for den,
skal alle sammen snart få feire jul igjen!» Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Kartonert
Sendes innen 3 virkedager
Når nettene blir lange og kulda setter inn
så sier vesle musemor til ungeflokken sin:
«Hvis ingen går i fella, men passer seg for den,
skal alle sammen snart få feire jul igjen!»

Medlemsvurdering:
Jeg hadde denne boken som barn, og ser nå at den har kommet ut i en ny utgave. Sangen handler om en musefamilies forberedelser til julekvelden. Den er fantasifull, morsom og veldig koselig. De fleste kan vel refrenget 'heisann og hoppsann og fallerallera, når julekvelden kommer da skal alle ha det bra', og så husker vi kanskje musebestemora som gynger på en stor potet, og kanskje noe om en fleskebit? Her er hele sangen sammen med flotte illustrasjoner. Denne boka er kjempefin både å lese og å synge. Boka har noter. Ta den frem når det nærmer seg jul, og la den være en del av juleforberedelsene. Absolutt verdt en plass i julestria!

eva

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Fortellerforlaget
Innbinding
Kartonert
Språk
Norsk Bokmål
Sider
14
ISBN
9788281034211
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
18 x 18 cm
Serie
Bok med lyd

Kunders vurdering

e
eva – 21.04.2008

– Jeg hadde denne boken som barn, og ser nå at den har kommet ut i en ny utgave. Sangen handler om en musefamilies forberedelser til julekvelden. Den er fantasifull, morsom og veldig koselig. De fleste kan vel refrenget 'heisann og hoppsann og fallerallera, når julekvelden kommer da skal alle ha det bra', og så husker vi kanskje musebestemora som gynger på en stor potet, og kanskje noe om en fleskebit? Her er hele sangen sammen med flotte illustrasjoner. Denne boka er kjempefin både å lese og å synge. Boka har noter. Ta den frem når det nærmer seg jul, og la den være en del av juleforberedelsene. Absolutt verdt en plass i julestria!

c
crazy – 21.09.2006

– Denne boken er bare noe av det søteste som finnes. Her finner du hele musevisa i bokformat med bilder som viser hvordan musfamilien feirer jul. Du husker vel teksten på musevisa, noen av de morsomste bitene; blandt annet bestemor som gynger på en stor potet er utrolig godt illustrert. Du ser musene danse, synge, leke og de passer seg godt for fella så de skal kunne feire jul igjen. Dette er en bok som virkelig får fram julestemningen. Jeg husker jeg leste denne om og om igjen da jeg var liten og likte den utrolig godt. Dette er en nyere utgave, men har kikket i denne også..

Oppdag mer

Bøker som ligner på Musevisa:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene
99,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
99,- 229,-
Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Paperback 
200,- 229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv