Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Prøysens jul

fortellinger og viser for store og små

Få har beskrevet jula og juleforventningene som Alf Prøysen. I denne samlingen finnes både fortellinger og viser med jula som ramme og innhold. Prøysen øser ut sin varme og poesi i kjente og kjære viser som Julekveldsvise, Musevisa og Romjulsdrøm, og i fortellinger som Snekker Andersen og julenissen og Teskjekjerringa. Les mer

199,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Få har beskrevet jula og juleforventningene som Alf Prøysen. I denne samlingen finnes både fortellinger og viser med jula som ramme og innhold. Prøysen øser ut sin varme og poesi i kjente og kjære viser som Julekveldsvise, Musevisa og Romjulsdrøm, og i fortellinger som Snekker Andersen og julenissen og Teskjekjerringa. Her er også lørdagsstubbene Gromjinta på golvi og Kjærlighet på rundpinne.

En komplett Alf Prøysen julebok til glede for både voksne og barn.

Medlemsvurdering:
I denne boka er det samlet noen av Alf Prøysens historier og viser om jul. Og akkurat jul og Alf Prøysen hører for mange av oss sammen. Boka inneholder de kjære sangene som "Du og je og dompappen", "Musevisa" og "Julekveldsvisa". Vi møter teskjekjerringa, snekker Andersen og julenissen og flere koselige historier. Boka passer for folk i alle aldre og er ypperlig for en høytlesningsstund. Den skaper minner for dem som har levd noen år, og skaper stemning for alle. Dette er en flott gaveide til både barn og unge. Den kan tas fram år etter år og vil aldri gå av moten. Dette er ei nydelig samling.

Glad i bøker

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Tiden
Språk
Norsk Nynorsk
ISBN
9788210053214
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2013

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

G
Glad i bøker – 07.03.2010

– I denne boka er det samlet noen av Alf Prøysens historier og viser om jul. Og akkurat jul og Alf Prøysen hører for mange av oss sammen. Boka inneholder de kjære sangene som "Du og je og dompappen", "Musevisa" og "Julekveldsvisa". Vi møter teskjekjerringa, snekker Andersen og julenissen og flere koselige historier. Boka passer for folk i alle aldre og er ypperlig for en høytlesningsstund. Den skaper minner for dem som har levd noen år, og skaper stemning for alle. Dette er en flott gaveide til både barn og unge. Den kan tas fram år etter år og vil aldri gå av moten. Dette er ei nydelig samling.

e
eva – 08.11.2008

– "Jul med Prøysen" er en koselig bok å hygge seg med i førjulstiden. Her er alle hans julefortellinger og sanger samlet i en hyggelig bok. Dette er tradisjoner det er flott å bringe videre til dagens barn. Dette er sangene og historiene jeg hørte da jeg var liten, og som jeg hørte hver jul. "Julekveldsvisa", "Musevisa", "Snekker Andersen" og "Teskjekjerringa" ... alt illustrert med like koselige og fornøyelige tegninger. Boken er ikke så tykk, men den rommer mye, og burde være fast post i alle barnefamilier i adventstiden. Alf Prøysens fortellinger har noe nostalgisk og trygt ved seg. Vi blir jo gjerne litt nostalgiske i juletida, og liker å holde ved tradisjonene.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Prøysens jul:

SingSang

Inez Nærup
Produkt bestående av flere enkeltprodukter 
271,- 298,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv