Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Ishavspirater

«For et eventyr! Noen ganger er det helt på sin plass å dra Astrid Lindgren-kortet ... En skattekiste av en piratfortelling.»

Dagbladet

En liten jente står opp mot de fryktede Ishavspiratene for å redde søsteren sin.

Den dagen piraten Vithuvud kidnapper lillesøsteren til Siri, får han en fiende han ikke hadde regnet med. Siri gjør det som ingen andre har turt før henne. Les mer

129,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
En liten jente står opp mot de fryktede Ishavspiratene for å redde søsteren sin.

Den dagen piraten Vithuvud kidnapper lillesøsteren til Siri, får han en fiende han ikke hadde regnet med. Siri gjør det som ingen andre har turt før henne. Hun legger ut på tur for å finne øya til Vithuvud, til tross for at hun er livredd. For hvor redd er vel ikke lillesøsteren, ensom og alene med ishavpiratene?

Et storslått eventyr om pirater, søstre og helter.Passer for barn fra 6 år.

Medlemsvurdering:
Boka er super spennende. Siri som reiser på kaldeste vinteten for å finne Miki. Som tør å reise videre alene når vennen blir lurt vekk fra henne, og som aldri gir opp. Den gav oss fine samtaler underveis.

Marit

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242164605
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Ishavspirater
Priser
Bastianprisen. Barn og ungdom 2018

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«For et eventyr! Noen ganger er det helt på sin plass å dra Astrid Lindgren-kortet ... En skattekiste av en piratfortelling.»

Marie L. Kleve, Dagbladet

«Frida Nilssons «Ishavspirater» er et magisk og underholdende eventyr fra våre egne trakter som til og med har fått svenskene til å trekke frem Astrid Lindgren-kortet.»

Kristine Isaksen, VG

Kunders vurdering

M
Marit – 09.04.2019

– Boka er super spennende. Siri som reiser på kaldeste vinteten for å finne Miki. Som tør å reise videre alene når vennen blir lurt vekk fra henne, og som aldri gir opp. Den gav oss fine samtaler underveis.

J
Julie – 09.01.2019

– Ishavspirater

B
Bård-Inge Heggholmen – 13.12.2017

– Frida Nilsson skaper et utrolig spennende øyrike, hvor vi møter fantastiske dyr og interessante mennesker på Siris ferd for å bekjempe piratkapteinen Hvithode. De hissige hvalhønene, de velsmakende sjøpapegøyene og den mystiske piratkapteinen Hvithode har alle sin plass i dette kalde, og til tider dystre universet. Dette er en spenningsroman for barn av ypperste sort. Anbefales av min datter på 11 år og undertegnede.

K
Kristine J – 03.08.2017

– Kjempespennende bok. Både ungene og jeg elsket den.

L
Lise Marie – 02.08.2017

– Mytisk og spennende bok fortelling

H
Hilde Johnsrud, redaktør i Bokklubben – 09.05.2017

– Unge Siri har mot til å gjøre det som ingen før har tort - nemlig å sette etter piraten Hvithode for å redde lillesøsteren sin. Det handler om godhet, om mot og om en sterk jente (om enn på litt andre måter enn Pippi). Denne fortjener virkelig en plass i kanon, ved siden av 'Brødrene Løvehjerte', 'Mio, min Mio' og 'Pippi Langstrømpe'. Gled dere til å forsvinne inn i dette vidunderlige eventyret!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ishavspirater:

Rino

Regine Toften Holst
Innbundet 
272,- 299,-
 

Se flere

Logg inn

Handlekurv