Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Grevling

En faktafortelling for små og store.
Denne boka handler om grevling, et dyr som de aller fleste barn kjenner til - men som de kanskje ikke vet så mye om.Synnøve Borge lar oss bli kjent med dyret ved å fortelle om en grevling gjennom et år. Les mer

254,-

279,- Spar: 25,-

Sendes innen 1 virkedag
En faktafortelling for små og store.
Denne boka handler om grevling, et dyr som de aller fleste barn kjenner til - men som de kanskje ikke vet så mye om.Synnøve Borge lar oss bli kjent med dyret ved å fortelle om en grevling gjennom et år. Slik får leserne innblikk i hverdagen og noen av de utfordringene dyret møter. Grevlingungen blir lært opp av moren og faren sin. Snart finner den både meitemark, brunsnegler og jordveps. Den klarer til og med å fange de raske løpebillene. Men aller flinkest er den til å leke sammen med familien sin. Og til å sove bort den kalde vinteren.

I tillegg til den løpende faktafortellingen er det et stort og detaljert oppslag til slutt i boka, med mer fortettet fakta.

Boka er skrevet for barn fra fem til åtte år, for høytlesning, men også til å lese litt i selv - for de eldste i målgruppa.

Synnøve Borge har tidligere utgitt seks bøker om dyr, sammen med Lise Myhre, for litt eldre barn og boka Ekorn sammen med Nora Brech som illustratør.

Nora Brech har tidligere illustrert «Ulveskogen» (2019) og ble nominert til Brageprisen 2019 for illustrasjonene til «Buffy By er talentfull»."Har en førsteklassing som elsker Grevling-boka."

Marthe Bjerkan Andersen (lærer)"I den illustrerte barneboka «Grevling. Meles meles» har Synnøve Borge og Nora Brech laget en skikkelig god grevlingfortelling, og det uten å putte dyra inn i noe eventyr."

Karoline Henanger, Klassekampen

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
34
ISBN
9788205545403
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Grevling
Serie
Dyrebiografiserien

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Grevling:

Rødrev

Synnøve Borge
Innbundet 
254,- 279,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Lemen
3 for 2

Lemen

Kirsti Blom
Innbundet 
99,- 249,-
 
Fri
229,-

Fri

Lea Ypi
Innbundet 
229,- 399,-
 

Tre lys

Claire Keegan
Innbundet 
272,- 299,-
 
Rovhjerte
99,-

Rovhjerte

Ulrika Rolfsdotter
Paperback 
99,- 199,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv