Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Året rundt

I denne flotte jubileumsutgaven Karsten og Petra - Året rundt er det fire bøker, en fra hver årstid. Du kan lese om når Petra sparker fotball, når Karsten og Petra lærer å svømme, vi blir med dem på tur i skogen og når de lærer å stå på skøyter. De varme og kloke bøkene er både barnas og høytleserens favoritter.

Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Verdens beste venner

I barnehagen treffer Karsten en jente som heter Petra. De blir gode venner. Folkekjære Tor Åge Bringsværds bøker om Karsten og Petra er favoritter hos barna og foreldrene. Her er det mye å kjenne seg igjen i og å snakke om!

I den flotte jubileumsutgaven “Karsten og Petra - Året rundt” er det fire bøker, en fra hver årstid. Du kan lese om når Petra sparker fotball, når Karsten og Petra lærer å svømme, vi blir med dem på tur i skogen og når de lærer å stå på skøyter. Tor Åge Bringsværd har skrevet et forord, og du får et innblikk i hvordan illustratøren Anne G. Holt tegner historiene om de to små vennene. Mellom hver fortelling vil du i tillegg finne oppslag med hvilke aktiviteter Karsten og Petra liker å finne på i hver årstid!

 

Tryggheten i en bestevenn

“Det er trygt å ha en bestevenn. Og det er denne tryggheten som er fundamentet i bokserien. Også de voksne i bøkene bygger opp under denne tryggheten, de er alle sammen varme og nære omsorgspersoner som aldri svikter, som alltid støtter og hjelper.

Det har hele tiden vært vår tanke at det skulle være en trygg verden som venter barn og voksne når de åpner disse bøkene. De er ment som venner du kan vende tilbake til når du trenger det.

Men la det også være klart: Det er antagelig ingen som har slike utrolige voksne omkring seg. Og det er nok ingen barn som har det så eventyrlig trygt og godt som Karsten og Petra. Men poenget er: Det er slik det burde være for alle unger. Det er slik alle barn skulle ønske de hadde det.

Vi feirer 30-års-dagen med en bok som inneholder fire fortellinger – en fra hver årstid: Karsten og Petra Året Rundt!”

Tor Åge Bringsværd i forordet til jubileumsutgaven

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
80
ISBN
9788202753269
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
23 x 22 cm
Nr
8204802
Serie
Karsten og Petra
Karsten + Petra

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Året rundt:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Morovers
149,-

Morovers

André Bjerke
Innbundet 
149,- 349,-
 
Lemen
99,-

Lemen

Kirsti Blom
Innbundet 
99,- 249,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv