Villmarksbarna på eventyr
Villmarksbarna på eventyr

Villmarksbarna på eventyr

; Lars H. Krempig

Bli med Narve, Runa, Ida og Guro fra NRK-serien ut i villmarka! Opplev spennende kanoturer, tiruleik og kalde vinternetter i telt og snøhule. Få inspirasjon og tips til egne turer! Les mer
Vår pris
227,-
Spar
22,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Legg i
Vår pris: 227,-
Spar: 22,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Bli med på eventyr!

Bli med Narve, Runa, Ida og Guro fra NRK-serien ut i villmarka! Opplev spennende kanoturer, tiruleik og kalde vinternetter i telt og snøhule. Få inspirasjon og tips til egne turer!

Villmarksbarna på eventyr er løst basert på den populære og prisbelønte serien Villmarksbarna som har gått på NRK Super i fire sesonger. Her finner du alle de gode tipsene, inspirasjonen og fortellingene fra tv-serien, samlet mellom to permer. Det er bare å legge ut på egne turer – korte eller lange!

På tiurleik
Runa og Narve gleder seg skikkelig til å være med på tiurleik! Tiurleiken er egentlig mer en slåsskamp enn en lek. På våren samles tiurene på spillplasser der de flotter seg og slåss om hvem som skal få parre seg. Det er et naturens teater, nesten magisk! Leserne følger barna på en rekke slike eventyr i villmarka, levende fortalt. Også de voksne vil nok kjenne at det rykker i turfoten av å lese om disse fantastiske opplevelsene.

Mye god faktainformasjon
I boka finner du også egne faktabolker i alle kapitlene, sånn at du kan lære det du trenger. I kapitlet om tiurleik lærer du litt om hvordan det er lurt å rigge seg til, og hvordan man unngår å forstyrre fuglene, mens kapitlet om toppturer forklarer hvilket terreng det er lurt å unngå etter store snøfall, og hva slags utstyr det er lurt å ha med seg for å ferdes trygt i fjellet. Her finner du fisketips for ferskvann, huskelister til lure ting å ha i sekken, fakta om nordlyset – og til og med litt om regler for jakt.

Praktfulle fotografier
Boka har flotte bilder som barna kan kjenne igjen fra tv-serien, og som gir umiddelbar lyst til å finne fram tursekken. Fotografen (og han som filmer i serien) er faren til Villmarksbarna. Forfatteren er moren til barna. De har tidligere utgitt flere bøker sammen.

Familien er også kjent fra andre programmer, som Lindmo, Sommeråpent, Påskemorgen og Frokost-tv. Serien fikk Barnevaktens pris for beste familieprogram i 2014 

Boka passer både for høytlesning, og for barn som selv kan lese.

 

Fakta

Utdrag