Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Verdens verste rektor

Prisvinner og barnefavoritt i billigutgave
Den første boka i den elleville og populære Verdens verste-serien med Kent og Ruben i hovedrollene vant gull i Årets vakreste bøker og ble kåret til årets beste bok blant lesende barn både i Stavanger og Randaberg. Les mer

179,-
Sendes innen 1 virkedag
Prisvinner og barnefavoritt i billigutgave
Den første boka i den elleville og populære Verdens verste-serien med Kent og Ruben i hovedrollene vant gull i Årets vakreste bøker og ble kåret til årets beste bok blant lesende barn både i Stavanger og Randaberg. Byavisa Tønsberg kalte den for en «perfekt bok for bokslukere» mens Årets vakreste bøker-juryen kalte den «gjennomtenkt og morsomt fra perm til perm».

Svømmedagen nærmer seg, og dette er Rubens siste sjanse for å ta svømmeknappen. Men det er et problem: Ruben kan ikke svømme.

For å få svømmeknappen, må man kunne svømme 25 meter og også kunne dykke ned til bunnen av bassenget. Og så må man redde rektor. Ja, du hørte riktig. I tillegg til å stå i fare for å drukne selv, må Ruben altså risikere å drukne rektor i samme slengen. Og selv om det hadde vært en bra ting å bli kvitt verdens aller verste rektor en gang for alle, så hadde det kanskje vært greit å ikke dø selv i forsøket. Derfor må Ruben og bestevennen Kent lage en plan. Hvordan unnslippe - eller aller helst stoppe - svømmedagen? Klokka tikker, snart er svømmedagen der!

Salg til utlandet:Danmark, Polen, Sverige og Tyskland

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
101
ISBN
9788205500518
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Verdens verste rektor
Format
21 x 13 cm
Serie
Verdens verste

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Verdens verste rektor:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Egget

Lars Mæhle
Innbundet 
299,- 329,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv