Jo visst kan Lotta sykle

; Ilon Wikland (Illustratør) ; Jo Tenfjord (Oversetter)

Lotta fra Bråkmakergata blir rasende når ingen tror at hun kan sykle. Klart hun kan. I alle fall i smug...


Men hvordan skal hun lære å sykle når hun bare har en liten trehjulssykkel? Og ikke kommer hun til å få noen ordentlig sykkel på bursdagen sin heller. Les mer
Vår pris
227,-
Spar
22,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 227,-
Spar: 22,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Få kan som Astrid Lindgren trylle fram vårens lukter: Lukta av solvarm jord, museører og morellblomstring, blandet med litt sykkelolje – hun har bevart den vakre, nordiske våren mellom permer både i Emil, Marikken, og Bakkebygrenda – og ikke minst i Bråkmakergata. Historien om Lotta som vil lære å sykle på tohjulssykkel er en av barnelitteraturens store klassikere. Denne våren er det Lindgren-jubileum, og det passer dermed godt å trekke fram Jo visst kan Lotta sykle, til glede for lesere i nye generasjoner.

Lotta vil ha ny sykkel
Lotta er lei av trehjulssykkelen sin. Hun ønsker seg en ordentlig sykkel til fødselsdagen, men det får hun ikke. Hun vil vise at hun kan sykle, og enda hun vet godt at det er feil tyvlåner hun fru Bergs gamle sykkel og farer i vei. Men sykkelen er altfor, altfor stor for Lotta! Fortere og fortere går det, og det ender med knall og fall. Heldigvis gir ikke Lotta seg så lett!

Fakta