Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Doktor Proktors tidsbadekar

Doktor Proktor er i trøbbel. Han er fanget i tiden, og ved hjelp av Doktor Proktors tidsbadekar reiser Lise og Bulle for å hjelpe ham. De kommer til Napoleons Waterloo, den franske revolusjonen, og Jean d'Arcs tid. Les mer

129,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Doktor Proktor er i trøbbel. Han er fanget i tiden, og ved hjelp av Doktor Proktors tidsbadekar reiser Lise og Bulle for å hjelpe ham. De kommer til Napoleons Waterloo, den franske revolusjonen, og Jean d'Arcs tid. Formålet med tidsreisen er å redde doktorens store kjærlighet, Juliette Margarin. Dette er den andre boken om Doktor Proktor.

Medlemsvurdering:
"Doktor Proktors tidsbadekar" er en bok som beviser at Jo Nesbø er en meget allsidig forfatter, som åpenbart kan mestre alt han forsøker. Kontrasten mellom Harry Hole og Doktor Proktor kan vel knapt bli større, men Nesbø kunne likevel livnært seg kun som barnebokforfatter, da han skriver og skildrer på en måte som garantert vil appellere til barna. Boken byr på en humoristisk og spennende handling, men først og fremst karakterer man vil engasjere seg i. I denne boken må Lise og Bulle reise tilbake til Waterloo, først og fremst for å finne Proktors store kjærlighet, Juliette Margarin. Boken byr på vanvittige skikkelser og lærerrike hint av historie, men det er først og fremst Nesbøs skrivestil som rett og slett er imponerende. En perfekt gave til barnet, anbefales sterkt!

TM

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242138897
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2008
Serie
Doktor Proktor 2

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

N
Niko E. – 15.02.2021

– Bra!

R
Renate karlsen – 04.08.2016

– Super gøy bok for hele familien

M
Morta – 02.09.2009

– Bulle, Lise og Doktor Proktor er tilbake i en ny bok. Doktor Proktor har siden forrige bok vært borte fra Kanonveien så gata har vært stille og rolig. Men når Bulle og Lise får et postkort fra Doktor Proktor om at han er i trøbbel, er det starten på deres neste eventyr. Man får oppdage en ny oppfinelse av Doktor Proktor, tidsbadekaret som kan sende deg hvor som helst i tiden. Men man får også høre om den tapte kjærlligheten til Doktor Proktor, og skurkene er flere og farligere enn før. Denne boken er en god oppfølger til den forrige, vi får bli med på en morsom ferd for å vite hva som har skjedd med Doktor Proktors tidligere kjærlighet. Denne boka er også med mye humor og hvis man likte den første boken vil man elske denne. Man trenger ikke å lese første boken siden alt blir grundig forklart, men jeg anbefaler å lese om prompepulveret først.

T
TM – 15.06.2009

– "Doktor Proktors tidsbadekar" er en bok som beviser at Jo Nesbø er en meget allsidig forfatter, som åpenbart kan mestre alt han forsøker. Kontrasten mellom Harry Hole og Doktor Proktor kan vel knapt bli større, men Nesbø kunne likevel livnært seg kun som barnebokforfatter, da han skriver og skildrer på en måte som garantert vil appellere til barna. Boken byr på en humoristisk og spennende handling, men først og fremst karakterer man vil engasjere seg i. I denne boken må Lise og Bulle reise tilbake til Waterloo, først og fremst for å finne Proktors store kjærlighet, Juliette Margarin. Boken byr på vanvittige skikkelser og lærerrike hint av historie, men det er først og fremst Nesbøs skrivestil som rett og slett er imponerende. En perfekt gave til barnet, anbefales sterkt!

S
S – 25.10.2008

– "Doktor Proktors tidsbadekar" er en svært god leseopplevelse for barn i alle aldre. Derfor passer denne boken ypperlig for foreldre, besteforeldre, onkler og tanter som ønsker å lese for den minste. Jo Nesbø er uten tvil Europas beste kriminalforfatter, på mange områder en av de beste forfatterne uavhengig av sjanger. Derfor er det svært imponerende at Nesbø er en minst like talentfull og fantasirik barnebokforfatter, mannen er enkelt og greit en levende legende. Dette er en bok så leken og annerledes at de voksne nok vil sette like stor pris på fortellingen som barnet, et faktum som er litt av en prestasjon. Dette er den ultimate boken for eventyrlystne barn, med en handling fylt av spenning, fantasi, humor og elskbare karakterer. Nesbø har med denne boken festet grepet som moderne tids beste forfatter, denne boken anbefales svært sterkt!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Doktor Proktors tidsbadekar:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv