Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Ettermiddag på Amazonas

En dag oppdager Jack og Annie en hytte høyt oppe i et tre. Hytta er full av bøker, og når de slår opp i en bok og ønsker seg et sted - så skjer nettopp det. Jack og Annie har tidligere møtt dinosaurer, sjørøvere, vært i riddertiden og i det gamle Egypt. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Sendes innen 3 virkedager
En dag oppdager Jack og Annie en hytte høyt oppe i et tre. Hytta er full av bøker, og når de slår opp i en bok og ønsker seg et sted - så skjer nettopp det. Jack og Annie har tidligere møtt dinosaurer, sjørøvere, vært i riddertiden og i det gamle Egypt. I denne boka går reisen til regnskogen i Sør-Amerika. Det tar ikke lang tid før de går seg vill i regnskogen hvor det skjuler seg mange farer. Vil de klare å finne tilbake til tidsmaskinen og komme seg hjem?

Serien Tidsmaskinen av Mary Pope Osborne er en populær serie med lettleste og underholdende bøker som bygger på tidsreiser. Serien er oversatt til 35 språk, har solgt svimlende 130 millioner bøker på verdensbasis og leses av barn over hele verden.

Bøkene passer perfekt for de som har lært å lese og som er interessert i spennende historier og faktaopplysninger om alt fra dinosaurer til sjørøvere, mumier og riddere. Det er totalt åtte bøker om Jack og Annie på norsk, og i 2016 kjøpte Lionsgate rettighetene til å lage film om de eventyrlystne søsknene.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
84
ISBN
9788202527990
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Afternoon on the Amazon
Format
22 x 15 cm
Serie
Tidsmaskinen 6

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Kunders vurdering

L
L. – 30.08.2005

– Historiene i Tidsmaskin-serien bygges over en felles rammefortelling. Hovedpersonene er åtte år gamle Jack og sju år gamle Annie som finner en hytte i et tre. I hytta finner de bøker, og når de ønsker seg til stedet der handlingen i boken foregår, kommer de dit. Faktastoff fra de enkelte stedene blir presentert med uthevet skrift.
I Ninjaens natt går reisen til Japan, og i Ettermiddag på Amazonas går reisen til regnskogen i Sør-Amerika. Språket er svært enkelt, med korte setninger og mye direkte tale. Stor, åpen skrift. I skolebiblioteket er serien svært populær, særlig blant guttene på 9-10 år. Det er til nå kommet syv titler i serien.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ettermiddag på Amazonas:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Bø!

Jon Ewo
Innbundet 
163,- 179,-
 

Lik meg

Anne Wisløff
Innbundet 
272,- 299,-
 

Sov godt

Harald Hrubos-Strøm
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv