Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Ettermiddag på Amazonas

Jack og Annie har tidligere møtt dinosaurer, sjørøvere, vært i riddertiden og i det gamle Egypt. I denne boka går reisen til regnskogen i Sør-Amerika. Det tar ikke lang tid før de går seg vill i regnskogen hvor det skjuler seg mange farer. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Jack og Annie har tidligere møtt dinosaurer, sjørøvere, vært i riddertiden og i det gamle Egypt. I denne boka går reisen til regnskogen i Sør-Amerika. Det tar ikke lang tid før de går seg vill i regnskogen hvor det skjuler seg mange farer. Vil de klare å finne tilbake til tidsmaskinen og komme seg hjem?

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202648466
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Afternoon on the Amazon
Serie
Tidsmaskinen 6

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

L
L. – 30.08.2005

– Historiene i Tidsmaskin-serien bygges over en felles rammefortelling. Hovedpersonene er åtte år gamle Jack og sju år gamle Annie som finner en hytte i et tre. I hytta finner de bøker, og når de ønsker seg til stedet der handlingen i boken foregår, kommer de dit. Faktastoff fra de enkelte stedene blir presentert med uthevet skrift.
I Ninjaens natt går reisen til Japan, og i Ettermiddag på Amazonas går reisen til regnskogen i Sør-Amerika. Språket er svært enkelt, med korte setninger og mye direkte tale. Stor, åpen skrift. I skolebiblioteket er serien svært populær, særlig blant guttene på 9-10 år. Det er til nå kommet syv titler i serien.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ettermiddag på Amazonas:

Se flere

Logg inn

Handlekurv