Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Ninjaenes natt

Jack og Annie har vært i kritt-tiden og møtt dinosaurer, de har vært i riddertiden og i det gamle Egypt. I denne boka går reisen til Japan og ninjaenes tid. Plutselig befinner Jack og Annie seg i en hule i fjellet med ninjaenes mester. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Jack og Annie har vært i kritt-tiden og møtt dinosaurer, de har vært i riddertiden og i det gamle Egypt. I denne boka går reisen til Japan og ninjaenes tid. Plutselig befinner Jack og Annie seg i en hule i fjellet med ninjaenes mester. Klarer de å komme seg unna?

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202648404
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Night of the ninjas
Serie
Tidsmaskinen 5

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

g
guttungen – 21.08.2008

– Boken handler om åtte år gamle Jack og den sju år gamle søsteren Annie. De hadde funet en hytte i et tre og treet var magisk. Når de kom til det magiske treet og ønsket at de skule komme et sted, kom de dit. Jack og Annie kom til den magiske hytta. Annie pekte på et bilde og sa Jack skulle ønske at han var der. Da kom de til et sted (Ninjaens natt). Da kom det to ninjaer som skremte Jack og Annie, men etter en stund var de på vei til ninjamesteren. På veien tilbake møtte de samuraier og de brukte sine ferdigheter som de hadde lært av ninjamesteren. En spennende bok for yngre som nettopp har lært å lese. Anbefales!

K
Kårni – 29.11.2004

– Denne boka er til nå den kuleste av tidsreisebøkene. Den omhandler ingenting mindre spennende enn ninjaer! Her kan barna boltre seg i spenning. I utgangspunktet er bøkene ment for begynnerlesere, og henviser derfor med barn rundt 2. g 3. klasse på baksiden. Jeg vil si at denne serien er blant de bøkene som kan brukes for barn helt opp til ungdomsskolen. Ofte er det vanskelig å introdusere bøker til de som er svakere i lesekunsten, siden bøker for nybegynnere ofte er for barnslige. Denne derimot, passer de fleste. Som i de 4 bøkene som har kommet tidligere i serien, reiser to barn fra nåtiden tilbake til forskjellige tidsaldre. Denne gangen er det ninjaer som er fokus der de ankommer. Klarer de komme seg levende hjem igjen, mon tro?

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ninjaenes natt:

Se flere

Logg inn

Handlekurv