Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Ridder ved daggry

Ridder ved daggry er Mary Pope Osbornes andre bok i en serie med lettleste og underholdende bøker som bygger på Jack og Annies tidsreiser. Serien Tidsmaskinen er oversatt til 35 språk, har solgt svimlende 130 millioner bøker på verdensbasis og leses av barn over hele verden. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Sendes innen 3 virkedager
Ridder ved daggry er Mary Pope Osbornes andre bok i en serie med lettleste og underholdende bøker som bygger på Jack og Annies tidsreiser. Serien Tidsmaskinen er oversatt til 35 språk, har solgt svimlende 130 millioner bøker på verdensbasis og leses av barn over hele verden. Bøkene passer perfekt for de som har lært å lese og som er interessert i spennende historier og faktaopplysninger om alt fra dinosaurer til sjørøvere og mumier.

Jack og Annie har funnet en magisk trehytte som er en tidsmaskin. De to sniker seg til hytta mens foreldrene sover. Annie kommer i skade for å si at hun gjerne skulle sett en ekte ridder; og vips er de i riddertiden. De lurer seg inn i en festning, men blir oppdaget og kastet i fangehullet! Det er bare å håpe at det finnes en hemmelig vei ut.

Det er totalt åtte bøker om Jack og Annie på norsk, og i 2016 kjøpte Lionsgate rettighetene til å lage film om de eventyrlystne søsknene.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
94
ISBN
9788202526092
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
The knight at dawn
Format
22 x 16 cm
Serie
Tidsmaskinen 2

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Bla i boka

Kunders vurdering

C
Cornelia – 26.05.2005

– Bøkene om Annie og Jack er populære, morsomme og spennende. Det er bare synd at ikke hele serien er å få tak i! Noen nummer i serien er til enhver tid utsolgt, og det er leit for barna.
Bøkene er flott illustrert, og er spennende lagt opp. Som en ordentlig roman, men for barn. I denne boka, som er bok nummer to i serien, drar Jack og Annie tilbake til riddertiden. De klarer å snike seg inn i en festning, men blir oppdaget og kasta i fangehullet. Hvordan skal de komme seg ut derfra?
Passer godt for barn fra åtte til tolv år, eller litt drømmende voksne...

K
Kårni – 29.11.2004

– Riddere ved daggry er bok to i en fantastisk bokserie for spirende lesere. Selv har jeg brukt den i pedagogisk sammenheng , og ser virkelig resultater. Boka er del av en serie som omhandler tidsreising, og har to nysgjerrige barn i fokus. En nysgjerrig gutt, og en litt mer fornuftig lillesøster. Gjennom en hytte de finner i skogen fullastet av bøker, navigerer de seg til forskjellige tidsaldere, avhengig av hva boka handler om. Denne boka handler om middelalderen, og det er der de havner - midt i en fortelling hvor deres liv utsettes for fare. Med kløkten til et par moderne barn utfordres de av rustningsbekledde riddere fra den mørkeste middelalder. Klarer de finne vei hjem igjen?

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ridder ved daggry:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Lik meg

Anne Wisløff
Innbundet 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv