Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Ridder ved daggry

Jack og Annie har funnet en magisk trehytte som er en tidsmaskin. De to sniker seg til hytta mens foreldrene sover. Annie kommer i skade for å si at hun gjerne skulle sett en ekte ridder; og vips er de i riddertiden. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Jack og Annie har funnet en magisk trehytte som er en tidsmaskin. De to sniker seg til hytta mens foreldrene sover. Annie kommer i skade for å si at hun gjerne skulle sett en ekte ridder; og vips er de i riddertiden. De lurer seg inn i en festning, men blir oppdaget og kastet i fangehullet! Det er bare å håpe at det finnes en hemmelig vei ut.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202646837
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
The knight at dawn
Serie
Tidsmaskinen 2

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

C
Cornelia – 26.05.2005

– Bøkene om Annie og Jack er populære, morsomme og spennende. Det er bare synd at ikke hele serien er å få tak i! Noen nummer i serien er til enhver tid utsolgt, og det er leit for barna.
Bøkene er flott illustrert, og er spennende lagt opp. Som en ordentlig roman, men for barn. I denne boka, som er bok nummer to i serien, drar Jack og Annie tilbake til riddertiden. De klarer å snike seg inn i en festning, men blir oppdaget og kasta i fangehullet. Hvordan skal de komme seg ut derfra?
Passer godt for barn fra åtte til tolv år, eller litt drømmende voksne...

K
Kårni – 29.11.2004

– Riddere ved daggry er bok to i en fantastisk bokserie for spirende lesere. Selv har jeg brukt den i pedagogisk sammenheng , og ser virkelig resultater. Boka er del av en serie som omhandler tidsreising, og har to nysgjerrige barn i fokus. En nysgjerrig gutt, og en litt mer fornuftig lillesøster. Gjennom en hytte de finner i skogen fullastet av bøker, navigerer de seg til forskjellige tidsaldere, avhengig av hva boka handler om. Denne boka handler om middelalderen, og det er der de havner - midt i en fortelling hvor deres liv utsettes for fare. Med kløkten til et par moderne barn utfordres de av rustningsbekledde riddere fra den mørkeste middelalder. Klarer de finne vei hjem igjen?

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ridder ved daggry:

Se flere

Logg inn

Handlekurv