Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Det mystiske speilet

og andre vampyrhistorier

Sju korte og akkurat passe skumle vampyrhistorier. Stanislav står opp av kisten og er tørst. Han må ha blod! Katrine og Markus finner et gammelt speil. Men er det ikke litt rart at mannen som eier det ikke synes i speilet? Fredrik er nysgjerrig - han MÅ åpne kofferten på loftet. Les mer

179,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Sju korte og akkurat passe skumle vampyrhistorier. Stanislav står opp av kisten og er tørst. Han må ha blod! Katrine og Markus finner et gammelt speil. Men er det ikke litt rart at mannen som eier det ikke synes i speilet? Fredrik er nysgjerrig - han MÅ åpne kofferten på loftet. Det skulle han kanskje ikke gjort! Ikke vær redd. Vampyrer finnes jo bare på film, ikke sant? Eller?

Medlemsvurdering:
"Det mystiske speilet" er en bok med korte historier om vampyrer. Historiene er morsomme, fantasifulle og inneholder akkurat de elementene man forbinder med vampyrer; spisse tenner, flaggermus, blodtørstighet og ting vampyrer frykter. Fortellingene er ganske korte, skriften er stor, tegningene mange og ikke minst er det masse humor. Jeg har ellers ikke så stor sans for magi og trolldom, men disse uskyldige vampyrhistoriene syns jeg bare var morsomme. Boken passer kjempeflott for barn som trenger lesetrening, spenningen driver leseren fremover, for man må jo vite hvordan det går! Dette er vampyrhistorier som også passer på sengen, selv om fortellingene er litt skumle, mister man garantert ikke nattesøvnen.

E.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202779504
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Vampirgeschichten
Serie
Korte historier 15

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

E
E. – 22.09.2010

– "Det mystiske speilet" er en bok med korte historier om vampyrer. Historiene er morsomme, fantasifulle og inneholder akkurat de elementene man forbinder med vampyrer; spisse tenner, flaggermus, blodtørstighet og ting vampyrer frykter. Fortellingene er ganske korte, skriften er stor, tegningene mange og ikke minst er det masse humor. Jeg har ellers ikke så stor sans for magi og trolldom, men disse uskyldige vampyrhistoriene syns jeg bare var morsomme. Boken passer kjempeflott for barn som trenger lesetrening, spenningen driver leseren fremover, for man må jo vite hvordan det går! Dette er vampyrhistorier som også passer på sengen, selv om fortellingene er litt skumle, mister man garantert ikke nattesøvnen.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Det mystiske speilet:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv