Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Din fantastiske hjerne

slik virker den

Visste du at hver gang du tenker, husker noe eller hva du enn gjør, så bruker du millioner av nerveceller for å sende beskjeder mellom hjernen og kroppen? Allerede i toårsalderen har vi cirka 80 milliarder nerveceller. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Visste du at hver gang du tenker, husker noe eller hva du enn gjør, så bruker du millioner av nerveceller for å sende beskjeder mellom hjernen og kroppen? Allerede i toårsalderen har vi cirka 80 milliarder nerveceller.

På en interessevekkende, morsom og pedagogisk måte forteller denne boken hvordan vår fantastiske hjerne fungerer. Med fargerike og vakre illustrasjoner og korte faktatekster vises for eksempel hvordan hukommelsen er bygd opp, hvordan øyet og synet fungerer, hva som skjer når man tar en beslutning, hva følelser er og hvorfor vi har dem. Her forklares også hvordan nervecellene arbeider, hvem som gjør hva og hva som skjer i hjernen når vi sover.

Boken er skrevet av Betina Ip, hjerneforsker ved Oxford University, og Holly Bridge, professor i hjernevitenskap ved samme universitet.

«Din fantastiske hjerne» anbefales til alle vitebegjærlige mellom 6 og 99 år!

Medlemsvurdering:
Spennende og med fine illustrasjoner om hjernen, vårt mest fascinerende og komplekse organ ... Kan leses alene fra cirka 8 år, men passer også fint til høytlesning, som et utgangspunkt for å snakke sammen om hva som skjer i hjernen. Anbefales.

Gine

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Memo
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
31
ISBN
9788293493532
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Book of the brain and how it works
Format
30 x 25 cm

Kunders vurdering

G
Gine – 04.08.2021

– Spennende og med fine illustrasjoner om hjernen, vårt mest fascinerende og komplekse organ ... Kan leses alene fra cirka 8 år, men passer også fint til høytlesning, som et utgangspunkt for å snakke sammen om hva som skjer i hjernen. Anbefales.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Din fantastiske hjerne:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Haakon
Ny!

Haakon

Haakon
Innbundet 
393,- 449,-
 
Skogen
Ny!

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv