Gutta i trehuset tegner, tenker og tuller i alle etasjene

; Andy Griffiths ; Terry Denton (Illustratør) ; Simon Stranger (Oversetter)

Ny bok for alle som elsker Gutta i trehuset - og som drømmer om å tegne sin egen etasje i trehuset. Hjelp gutta med å skrive fortellinger! Lag tegninger! Løs oppgaver som er nesten geniale! Les mer
Vår pris
227,-
Spar
22,-

Veil. pris: 249,-  (Andre trykkede produkter)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Andre trykkede produkter
Legg i Legg i ønskeliste
Andre trykkede produkter
Legg i Legg i ønskeliste
Vår pris: 227,-
Spar: 22,-

Veil. pris: 249,-  (Andre trykkede produkter)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Tegn og tull med gutta i trehuset!

Ny bok for alle som elsker Gutta i trehuset – og som drømmer om å tegne sin egen etasje i trehuset. Hjelp gutta med å skrive fortellinger! Lag tegninger! Løs oppgaver som er nesten geniale!

I tilfelle det finnes noen lesere som ikke kjenner Andy, Terry og Pia fra før, så får vi en rask presentasjon av dem i begynnelsen av boka. Men SÅ er det din tur! Nå kan du tegne deg selv, og en presentasjon av alle i familien din – ikke glem katta (hvis du har). Så kan du hjelpe Terry og Andy med å planlegge neste etasje i trehuset. Hva slags etasje ville du helst bygget neste gang? Bibliotek med regnbue, kanskje? Eller masse morsomme sklier mellom etasjene? Eller en vill og mystisk skog med masse bær og kantareller. Du kan selvfølgelig også tegne det du liker minst – jeg HATET flått, så jeg ville absolutt ikke hatt flått i min skog. Du kan også velge mellom en rekke aktiviteter som Andy og Terry har funnet på, og gå deg vill i trehuset.

ADVARSEL! Boken passer ikke for folk som hater å le og kose seg.

 

Fakta