Min pottekalender. Bli bleiefri med tisse- og bæsjeklistremerker

Karin Sundby (Illustratør) ; Britt Ekensteen (Oversetter)

Min Pottekalender
Tisse- og bæsjeklistremerker gjør pottetreningen til en lek!
Det å bli bleiefri er en viktig del i et barns utvikling. Foreldrenes oppgave er å støtte og oppmuntre, uten at barnet føler press. Les mer
Vår pris
139,-

(Kalender)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Kalender
Legg i
Kalender
Legg i
Vår pris: 139,-

(Kalender)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Om boka

Min Pottekalender
Tisse- og bæsjeklistremerker gjør pottetreningen til en lek!
Det å bli bleiefri er en viktig del i et barns utvikling. Foreldrenes oppgave er å støtte og oppmuntre, uten at barnet føler press. Men hvordan gjør man dette på en konkret og pedagogisk måte uten å overdrive?

Med Min Pottekalender, belønnes barnet med morsomme tisse- og bæsjeklistremerker hver gang potten brukes. En tydelig og morsom måte å hjelpe barnet med pottetreningen, og et diplom venter selvfølgelig når barnet er ferdig og bleiefri!

Barn er veldig forskjellige. Noen slutter med bleie over natten, mens andre bruker god tid på avvenningen. Noen barn tisser på potten fra dag én, men bruker lang tid på å ville bæsje på potte. Min Pottekalender følger barnet gjennom hele pottetreningsperioden, og dokumenterer små og store begivenheter underveis.

Idéen til Min Pottekalender fikk Karin Sundby da hennes egen sønn skulle slutte med bleie. Han fikk tvillingbrødre samtidig, og fokus havnet derfor på alt annet enn pottetrening. Han ville så gjerne, men behøvde mer oppmuntring fra foreldrene.

Til slutt bestemte de seg for å lage en pottekalender sammen.

"Vi tegnet og klipte ut tisse- og bæsjemerker som han fikk klistre på hver gang han gikk på potten - og det gjorde susen" forteller Karin. "Så fort vi fikk besøk hjemme, løp han og hentet pottekalenderen sin for stolt å vise fram ukens resultat".

Etter suksessen på hjemmebane bestemte Karin seg for å illustrere og utgi en "ordentlig" pottekalender i Sverige, og siden lanseringen i 2013 har mange barn hatt glede av denne morsomme måten å pottetrene på.

Barn er som sagt helt forskjellige. Det gjelder å kjenne barnets eget tempo og ta det rolig. Min Pottekalender skal være et morsomt tidsdokument gjennom pottetreningseventyret.

Fakta