Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Julia spiser alt

Mormor later som hun spiser sølekaker - men Julia spiser alt, hun! Så da går de hjem for å spise ekte mat isteden. Men mens mormor lager middag, smaker Julia på plastelina og hundemat og godtepapir, og orker nesten ikke pølser når mormors mat er ferdig. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Mormor later som hun spiser sølekaker - men Julia spiser alt, hun! Så da går de hjem for å spise ekte mat isteden. Men mens mormor lager middag, smaker Julia på plastelina og hundemat og godtepapir, og orker nesten ikke pølser når mormors mat er ferdig. MEn dessert er det alltid plass til!

Eva Eriksson og Lisa Moroni har skrevet og illustrert Julia-bøkene sammen. Julia, Lisas to år gamle datter og Evas barnebarn, har stått for inspirasjonen. Her er alle med: mamma, pappa, mormor, hunden og så klart sjarmtrollet Julia!

Medlemsvurdering:
Juliabøkene falt veldig i smak hos 2-åringen: Gjenkjennelige situasjoner, humor som treffer, ikke for mye tekst og fine bilder. Lettere å like enn Ludde hos oss. Anbefales! Kanskje mer for +/- 2 år enn for 3-åringer.

Camilla

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Omnipax
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
28
ISBN
9788283150933
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Julia äter allt
Format
22 x 17 cm
Nr
8127042
Serie
Julia

Kunders vurdering

C
Camilla – 05.02.2019

– Juliabøkene falt veldig i smak hos 2-åringen: Gjenkjennelige situasjoner, humor som treffer, ikke for mye tekst og fine bilder. Lettere å like enn Ludde hos oss. Anbefales! Kanskje mer for +/- 2 år enn for 3-åringer.

K
Karine – 14.08.2018

– Dette er en bok som passer for 2-åringer mer en for min 4-åring. Så derfor blir min anmeldese deretter og derfor kun en stjerne..

Oppdag mer

Bøker som ligner på Julia spiser alt:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv