Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Thomas bader

Thomas liker å bade. Noen ganger bader han i badekaret, andre ganger i mormors lille balje. Om sommeren bader han i sjøen. Les mer

163,-

179,- Spar: 16,-

Sendes innen 1 virkedag
Thomas liker å bade. Noen ganger bader han i badekaret, andre ganger i mormors lille balje. Om sommeren bader han i sjøen.

Medlemsvurdering:
Bøkene om Thomas og Emma var noen av de første bøkene mine unger fikk høre. De satt på fanget og lyttet fascinert før de var to år gamle. Det var nok ikke alt i teksten de fikk med seg da de var så små, men bildene gjør oppfattelsen enklere. I denne boken får vi møte Thomas, en gutt i badehumør. Men det er ikke alltid han bader på den samme måten. Vi får møte ham både i stamper, badekar, sjøen og i regnet. Ungene synes det er morsomt å se hvor skitten man kan bli i sandkassen. Flotte tegninger som man kan se lenge på. En bok som ikke blir kjedelig for foreldrene selv etter mange gangers lesning.

Trine

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788203245152
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2002
Originaltittel
Totte badar
Format
16 x 16 cm
Serie
Thomas og Emma

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Kunders vurdering

T
Trine – 15.09.2009

– Bøkene om Thomas og Emma var noen av de første bøkene mine unger fikk høre. De satt på fanget og lyttet fascinert før de var to år gamle. Det var nok ikke alt i teksten de fikk med seg da de var så små, men bildene gjør oppfattelsen enklere. I denne boken får vi møte Thomas, en gutt i badehumør. Men det er ikke alltid han bader på den samme måten. Vi får møte ham både i stamper, badekar, sjøen og i regnet. Ungene synes det er morsomt å se hvor skitten man kan bli i sandkassen. Flotte tegninger som man kan se lenge på. En bok som ikke blir kjedelig for foreldrene selv etter mange gangers lesning.

d
dreamcatcher – 01.06.2009

– "Thomas bader" er virkelig en god og søt bok. Noen vil vel kjenne den igjen fra sin barndom, og jeg er glad den er tilbake! Den handler om at Thomas bader hjemme, hos mormor, i sjøen, sølepytt etc. Også avslutter den med kveldsstellet. Dette gjør at det er en super kveldsbok, der man kan si "natta" før man legger seg. Dette var den første boken mitt barn var interessert i, og fra ett og et halvt år ble den lest hver kveld, også var det natta. Søt bok for liten og voksen. Finnes flere i denne serien, også med Emma som hovedperson. Anbefales absolutt.

R
Rine – 27.02.2005

– Dette er en bok som passer for de aller minste leserne om Thomas som er nødt til å bade etter å ha vært ute og lekt i sand hele dagen. Etterhvert går boka over til å beskrive forskjellige steder man kan bade. Den forklarer helt dagligdagse ting for de små, hvor man kan bade hen, at man blir våt når man bader og må tørke seg etterpå, at man bader seg selv men ikke gulvet og så videre. Denne boken var en av de første bøkene min datter likte, og hun hadde tålmodighet til å høre hele boka da hun var 20 måneder. Anbefales!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Thomas bader:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv